Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar’a Kıraat ve Arapça kursu binası kazandırılıyor

İLÇELER 05.05.2020 - 10:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar’a Kıraat ve Arapça kursu binası kazandırılıyor

Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında Kıraat ve Arapça kursu hizmet binası kazandırılıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında Kıraat ve Arapça kursu hizmet binası kazandırılıyor.   Karapınar Belediyesinin öncülüğünde, hayırseverlerinde katkısıyla başlatılan 4 katlı hizmet binasının Eylül ayında tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.   Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kasabada bulunan Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kuran Kursunun hemen yanında inşaatına başlanan Kıraat ve Arapça kursu hizmet binasının Kuran kursunda hafızlığını bitiren 100 dolayında öğrenciye yatılı olarak hizmet vereceğini söyledi.   2 bin 500 metre karelik kapalı alana sahip olacak olan Kıraat ve Arapça kursu hizmet binasının yapımında destek olan tüm hayırseverlere teşekkür ederken, yeni hizmet binası sayesinde Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kuran Kursunda hafızlık eğitimini alan öğrencilerin tayyibe eğitimi de almaya başlayacaklarını sözlerine ekledi.
Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında Kıraat ve Arapça kursu hizmet binası kazandırılıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında Kıraat ve Arapça kursu hizmet binası kazandırılıyor.

 

Karapınar Belediyesinin öncülüğünde, hayırseverlerinde katkısıyla başlatılan 4 katlı hizmet binasının Eylül ayında tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.

 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kasabada bulunan Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kuran Kursunun hemen yanında inşaatına başlanan Kıraat ve Arapça kursu hizmet binasının Kuran kursunda hafızlığını bitiren 100 dolayında öğrenciye yatılı olarak hizmet vereceğini söyledi.

 

2 bin 500 metre karelik kapalı alana sahip olacak olan Kıraat ve Arapça kursu hizmet binasının yapımında destek olan tüm hayırseverlere teşekkür ederken, yeni hizmet binası sayesinde Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kuran Kursunda hafızlık eğitimini alan öğrencilerin tayyibe eğitimi de almaya başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.