Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar’a Millet Bahçesi kazandırılıyor

NEVŞEHİR 29.07.2019 - 12:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar’a Millet Bahçesi kazandırılıyor

Nevşehir’in en genç belediye başkanı, Karapınar’a millet bahçesi kazandırıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in en genç belediye başkanı, Karapınar’a millet bahçesi kazandırıyor.   Seçim döneminde vaatlerinden biri olan Millet Bahçesinin yapımına başlandığını ve en kısa sürede tamamlanması için çalıştıklarını kaydeden Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Karapınar halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Havaların ısınmasıyla birlikte yoğunlaşan rutin çalışmalarımızın yanında millet bahçesi çalışmamızı da başlattık. Halkımızın içerisinde rahatlıkla dinlenebileceği, ailece bir araya gelebileceği bahçemizin yapımını bir an önce tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Nevşehir’in en genç belediye başkanı, Karapınar’a millet bahçesi kazandırıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in en genç belediye başkanı, Karapınar’a millet bahçesi kazandırıyor.

 

Seçim döneminde vaatlerinden biri olan Millet Bahçesinin yapımına başlandığını ve en kısa sürede tamamlanması için çalıştıklarını kaydeden Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Karapınar halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Havaların ısınmasıyla birlikte yoğunlaşan rutin çalışmalarımızın yanında millet bahçesi çalışmamızı da başlattık. Halkımızın içerisinde rahatlıkla dinlenebileceği, ailece bir araya gelebileceği bahçemizin yapımını bir an önce tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.