MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar'a yürüyüş ve bisiklet yolu

BELEDİYELER 18.07.2020 - 11:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar'a yürüyüş ve bisiklet yolu

Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında belediye yürüyüş ve bisiklet yolu yapıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında belediye yürüyüş ve bisiklet yolu yapıyor.   İlk etapta 2 Kilometre uzunluğunda yapılacak olan yürüyüş ve bisiklet yolunun önümüzdeki süreçte daha da uzatılarak kasabanın içerisine kadar uzanacağını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kasaba girişinden itibaren başlatılan yolun bir an önce tamamlanarak hizmete açılmasını hedeflediklerini belirtti.   Söz konusu yolun aydınlatılması konusunda MEDAŞ'ın projeyi yatırım programına aldığını da kaydeden Başkan Güneş, " Yürüyüş ve bisiklet yolu sayesinde insanlarımız konforlu ve aydınlatmalı bir yol güzergahında yürüyüş yapabilecekler, bisiklet sürebilecekler. 1 aya kadar tamamlamayı planladığımız bu çalışmamızın yanında MEDAŞ Müessese müdürlüğümüz gerekli aydınlatma direklerini de dikecek. 2 kilometrelik yolumuzu ilerleyen dönemde daha da uzatarak kasabamızın içerisinden de geçecek bir hale getireceğiz" dedi.  
Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında belediye yürüyüş ve bisiklet yolu yapıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında belediye yürüyüş ve bisiklet yolu yapıyor.

 

İlk etapta 2 Kilometre uzunluğunda yapılacak olan yürüyüş ve bisiklet yolunun önümüzdeki süreçte daha da uzatılarak kasabanın içerisine kadar uzanacağını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kasaba girişinden itibaren başlatılan yolun bir an önce tamamlanarak hizmete açılmasını hedeflediklerini belirtti.

 

Söz konusu yolun aydınlatılması konusunda MEDAŞ'ın projeyi yatırım programına aldığını da kaydeden Başkan Güneş, " Yürüyüş ve bisiklet yolu sayesinde insanlarımız konforlu ve aydınlatmalı bir yol güzergahında yürüyüş yapabilecekler, bisiklet sürebilecekler. 1 aya kadar tamamlamayı planladığımız bu çalışmamızın yanında MEDAŞ Müessese müdürlüğümüz gerekli aydınlatma direklerini de dikecek. 2 kilometrelik yolumuzu ilerleyen dönemde daha da uzatarak kasabamızın içerisinden de geçecek bir hale getireceğiz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.