Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar Belediyesi alt yapı çalışmalarında atakta

BELEDİYELER 28.09.2020 - 14:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar Belediyesi alt yapı çalışmalarında atakta

Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesi alt yapı çalışmalarında atağa geçti.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesi alt yapı çalışmalarında atağa geçti.     Beldenin her alanda olduğu gibi alt yapı konusunda da sorun yaşamaması için çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Beldemizde alt yapı çalışmalarımız aralıksız olarak sürüyor. 1 km pis su hattı çektik. Özellikle yağmur yağdığı zamanlarda alt yapı da sıkıntı oluyordu. O sorunu gidermek adına 1 km boru döşedik. Bahar aylarında 1 km bir hat daha döşedik. 2020 yılı içerisinde 2 km'lik bir hat döşedik. Seçimden sonra yeni açılan imar alanına da 3 km pis su, 3 km de temiz su hattı döşedik. Kasabamızda alt yapı da sorun yaşanmaması için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.  
Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesi alt yapı çalışmalarında atağa geçti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesi alt yapı çalışmalarında atağa geçti.  

 

Beldenin her alanda olduğu gibi alt yapı konusunda da sorun yaşamaması için çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Beldemizde alt yapı çalışmalarımız aralıksız olarak sürüyor. 1 km pis su hattı çektik. Özellikle yağmur yağdığı zamanlarda alt yapı da sıkıntı oluyordu. O sorunu gidermek adına 1 km boru döşedik. Bahar aylarında 1 km bir hat daha döşedik. 2020 yılı içerisinde 2 km'lik bir hat döşedik. Seçimden sonra yeni açılan imar alanına da 3 km pis su, 3 km de temiz su hattı döşedik. Kasabamızda alt yapı da sorun yaşanmaması için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.