Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar Belediyesinde hizmette sınır yok

NEVŞEHİR 28.11.2019 - 10:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar Belediyesinde hizmette sınır yok

Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesi belde halkının sosyal, kültürel, sportif ve diğer bütün alanlardaki ihtiyaçlarına cevap verebilmenin gayreti içerisinde.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesi belde halkının sosyal, kültürel, sportif ve diğer bütün alanlardaki ihtiyaçlarına cevap verebilmenin gayreti içerisinde.   Geçtiğimiz aylarda beldenin yol, su, park gibi temel ihtiyaçlarının yanında eğitim başta olmak üzere diğer bütün alanlardaki ihtiyaçlarına cevap verebilmek için oldukça yoğun bir çalışma süreci geçiren Karapınar Belediyesi bu kez Merkez camiinde vatandaşların üzerlerine yağmur ve kar yağmadan cenaze namazlarını kılabilmeleri için mesai harcadı.   Karapınar Merkez Camiinde cenaze namazlarının kılındığı musalla taşı ve etrafındaki 150 metre karelik alanın üzerini kapatan Karapınar belediyesi sosyal belediyecilik örneği sergiledi.   Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Beldemizde bulunan Merkez camiimizde bu güzel hizmetin mutluluğu içerisindeyiz. Artık cemaatimiz özellikle yağışlı günlerde ve yaz aylarında daha rahat bir şekilde cenaze namazlarını kılabilecekler. Biz hizmet için geldik onun içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesi belde halkının sosyal, kültürel, sportif ve diğer bütün alanlardaki ihtiyaçlarına cevap verebilmenin gayreti içerisinde.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesi belde halkının sosyal, kültürel, sportif ve diğer bütün alanlardaki ihtiyaçlarına cevap verebilmenin gayreti içerisinde.

 

Geçtiğimiz aylarda beldenin yol, su, park gibi temel ihtiyaçlarının yanında eğitim başta olmak üzere diğer bütün alanlardaki ihtiyaçlarına cevap verebilmek için oldukça yoğun bir çalışma süreci geçiren Karapınar Belediyesi bu kez Merkez camiinde vatandaşların üzerlerine yağmur ve kar yağmadan cenaze namazlarını kılabilmeleri için mesai harcadı.

 

Karapınar Merkez Camiinde cenaze namazlarının kılındığı musalla taşı ve etrafındaki 150 metre karelik alanın üzerini kapatan Karapınar belediyesi sosyal belediyecilik örneği sergiledi.

 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Beldemizde bulunan Merkez camiimizde bu güzel hizmetin mutluluğu içerisindeyiz. Artık cemaatimiz özellikle yağışlı günlerde ve yaz aylarında daha rahat bir şekilde cenaze namazlarını kılabilecekler. Biz hizmet için geldik onun içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.