Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar’da artık misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz nezih bir mekanınız var

BELEDİYELER 29.04.2020 - 12:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar’da artık misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz nezih bir mekanınız var

Karapınar Belediyesi ilçe halkının her türlü ihtiyacına çözüm üretmenin çabasını sergilemeye devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediyesi ilçe halkının her türlü ihtiyacına çözüm üretmenin çabasını sergilemeye devam ediyor.   Kasabada vatandaşın misafirlerini ağırlayabilecek uygun bir mekanın bulunmamasını göz önüne alan Karapınar Belediyesi geçtiğimiz günlerde tamamladığı fırının yanına bir de sosyal alan tesis etti.   Muhtemelen korona virüs önlemlerinin sona ermesinin ardından kasaba halkının misafirlerini ağırlayıp hep birlikte pide ve benzeri ürünler yiyebilecekleri bir mekanı kasabaya kazandıran  Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Kasabamızda ihtiyaç duyulan mekanlardan biri de vatandaşlarımızın dışarıdan gelen misafirlerine yemek ikram edebileceği bir mekanın olmamasıydı. Fırınımızı geçtiğimiz günlerde çok şükür tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk. İkinci etapta ise vatandaşlarımızın misafirleriyle birlikte oturup yemek yiyebilecekleri bir sosyal alan oluşturmaktı. Onu da başardık. İnşallah Korona virüs salgını tedbirlerinin tamamen ortadan kalkmasıyla birlikte böyle bir mekanı kasabamıza kazandırmanın mutluluğunu kasabalı halkımızla, misafirlerimizle hep birlikte yaşayacağız” dedi.   
Karapınar Belediyesi ilçe halkının her türlü ihtiyacına çözüm üretmenin çabasını sergilemeye devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediyesi ilçe halkının her türlü ihtiyacına çözüm üretmenin çabasını sergilemeye devam ediyor.

 

Kasabada vatandaşın misafirlerini ağırlayabilecek uygun bir mekanın bulunmamasını göz önüne alan Karapınar Belediyesi geçtiğimiz günlerde tamamladığı fırının yanına bir de sosyal alan tesis etti.

 

Muhtemelen korona virüs önlemlerinin sona ermesinin ardından kasaba halkının misafirlerini ağırlayıp hep birlikte pide ve benzeri ürünler yiyebilecekleri bir mekanı kasabaya kazandıran  Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Kasabamızda ihtiyaç duyulan mekanlardan biri de vatandaşlarımızın dışarıdan gelen misafirlerine yemek ikram edebileceği bir mekanın olmamasıydı. Fırınımızı geçtiğimiz günlerde çok şükür tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk. İkinci etapta ise vatandaşlarımızın misafirleriyle birlikte oturup yemek yiyebilecekleri bir sosyal alan oluşturmaktı. Onu da başardık. İnşallah Korona virüs salgını tedbirlerinin tamamen ortadan kalkmasıyla birlikte böyle bir mekanı kasabamıza kazandırmanın mutluluğunu kasabalı halkımızla, misafirlerimizle hep birlikte yaşayacağız” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.