Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar'da aşere takrip ve Arapça kursu hizmet binası tamamlanmak üzere

BELEDİYELER 06.08.2020 - 12:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar'da aşere takrip ve Arapça kursu hizmet binası tamamlanmak üzere

Hafızlığını bitirmiş öğrencilerin ilim tahsil edeceği aşere takrip ve Arapça kursunun temeli Karapınar belediyesi ve hayırseverlerin öncülüğünde atılmıştı.
  NEVŞEHİR(MHA) Hafızlığını bitirmiş öğrencilerin ilim tahsil edeceği aşere takrip ve Arapça kursunun temeli Karapınar belediyesi ve hayırseverlerin öncülüğünde atılmıştı.     Memleketimizin yüz akı Kur'an kurslarından olan Karapınar Kasabasındaki Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an kursu eğitim faaliyetlerinin en son ve en önemli aşaması olan kıraat kursu 120 öğrenciye hitap edecek olup, bu alanda hafızlık sonrası vereceği takviye eğitimle Türkiye'nin ender kurslarından biri olacak.    Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Karapınar kasabamızdaki Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an ilimler merkezi kapsamlı bir eğitim külliyesine dönüşecek. Şu an itibariyle ülkemizin 7 bölgesi ve 25 farklı vilayetinden öğrencilerin eğitim aldığı kursumuz, talepleri karşılamada güçlük çekmekte. Kursumuza tüm hayırseverlerimizin yardımlarını ve desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.   
Hafızlığını bitirmiş öğrencilerin ilim tahsil edeceği aşere takrip ve Arapça kursunun temeli Karapınar belediyesi ve hayırseverlerin öncülüğünde atılmıştı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hafızlığını bitirmiş öğrencilerin ilim tahsil edeceği aşere takrip ve Arapça kursunun temeli Karapınar belediyesi ve hayırseverlerin öncülüğünde atılmıştı.  

 

Memleketimizin yüz akı Kur'an kurslarından olan Karapınar Kasabasındaki Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an kursu eğitim faaliyetlerinin en son ve en önemli aşaması olan kıraat kursu 120 öğrenciye hitap edecek olup, bu alanda hafızlık sonrası vereceği takviye eğitimle Türkiye'nin ender kurslarından biri olacak. 

 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Karapınar kasabamızdaki Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an ilimler merkezi kapsamlı bir eğitim külliyesine dönüşecek. Şu an itibariyle ülkemizin 7 bölgesi ve 25 farklı vilayetinden öğrencilerin eğitim aldığı kursumuz, talepleri karşılamada güçlük çekmekte. Kursumuza tüm hayırseverlerimizin yardımlarını ve desteklerini bekliyoruz” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.