Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar’da Cuma temizliği

BELEDİYELER 27.03.2020 - 13:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar’da Cuma temizliği

Karapınar kasabasında belediye Cuma temizliği yaptı. Bir yandan da Korona virüse karşı önlemler alınmaya devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar kasabasında belediye Cuma temizliği yaptı. Bir yandan da Korona virüse karşı önlemler alınmaya devam ediyor.   Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’in talimatıyla kasabadaki camiler başta olmak üzere halkın yoğun olarak bulunduğu alanlar belediye ekipleri tarafından temizlenmeye devam edildi.   Başkan Yasin Güneş, “Ülkemiz genelinde mücadele edilen Korona virüse karşın bizlerde Karapınar belediyesi ve halkı olarak gerekli önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. Bu süreçte özellikle halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Kasaba halkımızın bu sürece ilişkin duyarlılığı oldukça iyi. Bu hassasiyetin sürmesi en büyük temennimiz” ifadelerinde bulundu.
Karapınar kasabasında belediye Cuma temizliği yaptı. Bir yandan da Korona virüse karşı önlemler alınmaya devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar kasabasında belediye Cuma temizliği yaptı. Bir yandan da Korona virüse karşı önlemler alınmaya devam ediyor.

 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’in talimatıyla kasabadaki camiler başta olmak üzere halkın yoğun olarak bulunduğu alanlar belediye ekipleri tarafından temizlenmeye devam edildi.

 

Başkan Yasin Güneş, “Ülkemiz genelinde mücadele edilen Korona virüse karşın bizlerde Karapınar belediyesi ve halkı olarak gerekli önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. Bu süreçte özellikle halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Kasaba halkımızın bu sürece ilişkin duyarlılığı oldukça iyi. Bu hassasiyetin sürmesi en büyük temennimiz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.