Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar’da Millet Bahçesi tamamlanarak hizmete açıldı

NEVŞEHİR 16.09.2019 - 13:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar’da Millet Bahçesi tamamlanarak hizmete açıldı

Türkiye’nin, Nevşehir’in en genç belediye başkanlarından Yasin Güneş’in önderliğindeki Karapınar Belediyesi halka verdiği bir sözü daha yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin, Nevşehir’in en genç belediye başkanlarından Yasin Güneş’in önderliğindeki Karapınar Belediyesi halka verdiği bir sözü daha yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyor.   Yapımına yaklaşık iki ay önce başlanılan Millet Bahçesi tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.   100 bin TL’lik maliyetle belde de inşa edilen Millet Bahçesinin içerisinde çeşitli oyun gruplarının da yer aldığı çocuk oyun parkı da yer alıyor.   Bin 500 metre karelik alan üzerine kurulan Millet Bahçesinin beldenin önemli bir ihtiyacına cevap vereceğine dikkat çeken Başkan Güneş, “Yerel seçimler sürecinde halkımıza verdiğimiz sözlerden biri de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ülkemiz genelinde her geçen gün sayıları artan millet bahçelerinden birini de beldemize kazandırmak vardı. İki ay süresince yapımını tamamlayarak hizmete açtığımız Millet Bahçemiz tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.
Türkiye’nin, Nevşehir’in en genç belediye başkanlarından Yasin Güneş’in önderliğindeki Karapınar Belediyesi halka verdiği bir sözü daha yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin, Nevşehir’in en genç belediye başkanlarından Yasin Güneş’in önderliğindeki Karapınar Belediyesi halka verdiği bir sözü daha yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyor.

 

Yapımına yaklaşık iki ay önce başlanılan Millet Bahçesi tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

 

100 bin TL’lik maliyetle belde de inşa edilen Millet Bahçesinin içerisinde çeşitli oyun gruplarının da yer aldığı çocuk oyun parkı da yer alıyor.

 

Bin 500 metre karelik alan üzerine kurulan Millet Bahçesinin beldenin önemli bir ihtiyacına cevap vereceğine dikkat çeken Başkan Güneş, “Yerel seçimler sürecinde halkımıza verdiğimiz sözlerden biri de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ülkemiz genelinde her geçen gün sayıları artan millet bahçelerinden birini de beldemize kazandırmak vardı. İki ay süresince yapımını tamamlayarak hizmete açtığımız Millet Bahçemiz tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.