Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar’da sabah namazı buluşmaları yapıldı

NEVŞEHİR 19.01.2020 - 12:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar’da sabah namazı buluşmaları yapıldı

Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde sabah namazı buluşmaları programı düzenlendi.
  Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde sabah namazı buluşmaları programı düzenlendi.   Karapınar Belediyesi tarafından kasabada sabah namazı buluşmaları programı düzenlendi. Programa AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz,  “Sabah namazımızı 7’den 70’e Karapınarlı hemşerilerimizle birlikte eda ettik. Anadolu insanımızın samimiyeti, geleneği, içten tebessümü bizler için de enerji kaynağı, teşekkürler Karapınar” dedi.   Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’te açıklamasında sabah namazı buluşmalarına katılan AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz ve İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’e teşekkür ederken, Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın dedi.
Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde sabah namazı buluşmaları programı düzenlendi.

 

Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde sabah namazı buluşmaları programı düzenlendi.

 

Karapınar Belediyesi tarafından kasabada sabah namazı buluşmaları programı düzenlendi. Programa AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz,  “Sabah namazımızı 7’den 70’e Karapınarlı hemşerilerimizle birlikte eda ettik. Anadolu insanımızın samimiyeti, geleneği, içten tebessümü bizler için de enerji kaynağı, teşekkürler Karapınar” dedi.

 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’te açıklamasında sabah namazı buluşmalarına katılan AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz ve İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’e teşekkür ederken, Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.