MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar'ın yolları artık ışıl ışıl

BELEDİYELER 04.11.2020 - 13:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar'ın yolları artık ışıl ışıl

Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında belediye ve MEDAŞ Müdürlüğünün ortaklaşa çalışmasıyla kasabanın giriş yolları ışıl ışıl hale getirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında belediye ve MEDAŞ Müdürlüğünün ortaklaşa çalışmasıyla kasabanın giriş yolları ışıl ışıl hale getirildi.     Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'in gayretli çalışmasıyla yaklaşık 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan yol aydınlatma çalışmaları tamamlandı.     Seçim sürecinde verdiği bir sözü daha yerine getirmenin gururunu yaşadığını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Güzel Karapınar'ımıza bir güzellik daha kattık. Seçimden önce söz vermiş olduğumuz kasaba girişi yol aydınlatma projemizi tamamladık. Hamdolsun, kasabımıza bir güzellik daha katmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu yatırımda emeği geçen İl başkanımıza, milletvekillerimize, MEDAŞ yöneticilerine teşekkür ederim" dedi.    
Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında belediye ve MEDAŞ Müdürlüğünün ortaklaşa çalışmasıyla kasabanın giriş yolları ışıl ışıl hale getirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında belediye ve MEDAŞ Müdürlüğünün ortaklaşa çalışmasıyla kasabanın giriş yolları ışıl ışıl hale getirildi.  

 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'in gayretli çalışmasıyla yaklaşık 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan yol aydınlatma çalışmaları tamamlandı.  

 

Seçim sürecinde verdiği bir sözü daha yerine getirmenin gururunu yaşadığını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Güzel Karapınar'ımıza bir güzellik daha kattık. Seçimden önce söz vermiş olduğumuz kasaba girişi yol aydınlatma projemizi tamamladık. Hamdolsun, kasabımıza bir güzellik daha katmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu yatırımda emeği geçen İl başkanımıza, milletvekillerimize, MEDAŞ yöneticilerine teşekkür ederim" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.