MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar Millet Bahçesine kavuşacak

BELEDİYELER 29.06.2019 - 14:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Karapınar Millet Bahçesine kavuşacak

Nevşehir’in en genç belediye başkanı, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, seçim vaatleri arasında yer alan Millet Bahçesi projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in en genç belediye başkanı, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, seçim vaatleri arasında yer alan Millet Bahçesi projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Kasabanın rutin ihtiyaçlarının karşılanmasının yanında seçim döneminde verdiği sözleri de unutmayan Başkan Yasin Güneş, Millet bahçesinin yapımı konusunda da girişimlerini aralıksız sürdürüyor.  Başkan Güneş, “Seçim vaadimiz olan Millet bahçesi çalışmalarımız hazır, en kısa zamanda yapımına başlıyoruz. Lavantalı Millet Bahçesi kasabamıza hayırlı olsun” dedi.
Nevşehir’in en genç belediye başkanı, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, seçim vaatleri arasında yer alan Millet Bahçesi projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in en genç belediye başkanı, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, seçim vaatleri arasında yer alan Millet Bahçesi projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 


Kasabanın rutin ihtiyaçlarının karşılanmasının yanında seçim döneminde verdiği sözleri de unutmayan Başkan Yasin Güneş, Millet bahçesinin yapımı konusunda da girişimlerini aralıksız sürdürüyor. 
Başkan Güneş, “Seçim vaadimiz olan Millet bahçesi çalışmalarımız hazır, en kısa zamanda yapımına başlıyoruz. Lavantalı Millet Bahçesi kasabamıza hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.