MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar muhteşem bir mesire alanı kazandı

BELEDİYELER 14.09.2021 - 12:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar muhteşem bir mesire alanı kazandı

Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar kasabası belediyenin çalışmasıyla bölgedeki bir çok beldeyi kıskandıracak, muhteşem bir mesire alanı kazandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar kasabası belediyenin çalışmasıyla bölgedeki bir çok beldeyi kıskandıracak, muhteşem bir mesire alanı kazandı.   Kasabayı tepeden gören 6 bin metre karelik alan üzerine kurulan mesire alanında 30 kamelya, barbekü alanları, mescit, kafeterya, çocuk oyun alanları, bay - bayan tuvaletleri de yer alıyor.     Bu yatırım için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 250 bin TL dolayında hibe aldıklarını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Kasabamızın seyir noktası diyebileceğimiz alanda oluşturduğumuz mesire alanı daha ilk günlerden itibaren sadece kasabamız halkının değil Acıgöl, Topaç, İcik, Ağıllı gibi yerleşim merkezlerinde ikamet eden vatandaşlarımızın da büyük ilgisini görüyor. Bu yatırımımızın kasabamıza kazandırılmasında bizlere destek olan başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'a, AK Partili Nevşehir Milletvekilimiz Yücel Menekşe'ye, İl Başkanımız Ali Kemikkıran'a teşekkürü borç biliriz" dedi.               
Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar kasabası belediyenin çalışmasıyla bölgedeki bir çok beldeyi kıskandıracak, muhteşem bir mesire alanı kazandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar kasabası belediyenin çalışmasıyla bölgedeki bir çok beldeyi kıskandıracak, muhteşem bir mesire alanı kazandı.

 

Kasabayı tepeden gören 6 bin metre karelik alan üzerine kurulan mesire alanında 30 kamelya, barbekü alanları, mescit, kafeterya, çocuk oyun alanları, bay - bayan tuvaletleri de yer alıyor.  

 

Bu yatırım için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 250 bin TL dolayında hibe aldıklarını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Kasabamızın seyir noktası diyebileceğimiz alanda oluşturduğumuz mesire alanı daha ilk günlerden itibaren sadece kasabamız halkının değil Acıgöl, Topaç, İcik, Ağıllı gibi yerleşim merkezlerinde ikamet eden vatandaşlarımızın da büyük ilgisini görüyor. Bu yatırımımızın kasabamıza kazandırılmasında bizlere destek olan başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'a, AK Partili Nevşehir Milletvekilimiz Yücel Menekşe'ye, İl Başkanımız Ali Kemikkıran'a teşekkürü borç biliriz" dedi.   

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.