Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karayolu Trafik Güvenlik ve Yol Güvenliği Derneği, Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 21.03.2017 - 09:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Karayolu Trafik Güvenlik ve Yol Güvenliği Derneği, Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

NEVŞEHİR (İHA) - Karayolu Trafik Güvenlik ve Yol Güvenliği Derneği Başkanı İhsan Memiş, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Nevşehir Sürücü Kursları Dernek Başkanı Murat Akbudak Vali Aktaş’ı ziyaret etti.
  NEVŞEHİR (İHA) - Karayolu Trafik Güvenlik ve Yol Güvenliği Derneği Başkanı İhsan Memiş, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir  ve Nevşehir Sürücü Kursları Dernek Başkanı Murat Akbudak Vali Aktaş’ı ziyaret etti.    Ziyarette, Karayolu Trafik Güvenlik ve Yol Güvenliği Derneği Başkanı İhsan Memiş, “Tamamen sivil bir mantıkla ve hukuk çerçevesinde trafik ve yol güvenliğinde kamunun hatalarını, imtiyazlarını da incelemekte ve bunları kamuoyuyla, TV, gazete ve konferanslarla anlatıyoruz.  İleri ülkeler standardında kurulan Derneğin bir araştırma ve geliştirme kuruluşu olduğundan, buna göre üye profilini seçmekteyiz” dedi.   Vali Aktaş ise açıklamasında, “Karayolu trafik ve yol güvenliğinin günümüzde öneminin giderek arttığını hepimizi biliyoruz.  Yaşanılabilecek olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için vatandaşlarımızın ve tüm kurumların bu dernekler ve yazılı görsel iletişim araçları kullanılarak gerek kurslar vasıtasıyla gerekse eğitim öğretim yollarıyla bilgilendirilmesinin önem arz ediyor” şeklinde konuştu. 
NEVŞEHİR (İHA) - Karayolu Trafik Güvenlik ve Yol Güvenliği Derneği Başkanı İhsan Memiş, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Nevşehir Sürücü Kursları Dernek Başkanı Murat Akbudak Vali Aktaş’ı ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR (İHA) - Karayolu Trafik Güvenlik ve Yol Güvenliği Derneği Başkanı İhsan Memiş, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir  ve Nevşehir Sürücü Kursları Dernek Başkanı Murat Akbudak Vali Aktaş’ı ziyaret etti. 

 

Ziyarette, Karayolu Trafik Güvenlik ve Yol Güvenliği Derneği Başkanı İhsan Memiş, “Tamamen sivil bir mantıkla ve hukuk çerçevesinde trafik ve yol güvenliğinde kamunun hatalarını, imtiyazlarını da incelemekte ve bunları kamuoyuyla, TV, gazete ve konferanslarla anlatıyoruz.  İleri ülkeler standardında kurulan Derneğin bir araştırma ve geliştirme kuruluşu olduğundan, buna göre üye profilini seçmekteyiz” dedi.

 

Vali Aktaş ise açıklamasında, “Karayolu trafik ve yol güvenliğinin günümüzde öneminin giderek arttığını hepimizi biliyoruz.  Yaşanılabilecek olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için vatandaşlarımızın ve tüm kurumların bu dernekler ve yazılı görsel iletişim araçları kullanılarak gerek kurslar vasıtasıyla gerekse eğitim öğretim yollarıyla bilgilendirilmesinin önem arz ediyor” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.