Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Ailesi Kahvaltıda Buluştu

EĞİTİM 02.04.2018 - 20:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Ailesi Kahvaltıda Buluştu

Özel Kardelen Koleji Okulu Aile Birliği tarafından düzenlenen Geleneksel Çay Partisi, Uçhisar Kaya Otel’de gerçekleştirildi.
  Özel Kardelen Koleji Geleneksel Çay Partisi Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, okul idarecileri, öğretmenler ve velilerin katımı ile gerçekleşen kahvaltıda okul-aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, eğitim ve öğretimin geliştirici faaliyetlerle desteklenmesinde fikir alışverişi yapıldı. Kahvaltının ardından Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Bozkurt kahvaltının gelirini Mehmetçik Vakfına ulaştıracaklarını belirtti.   1 Nisan Pazar günü düzenlenen Kardelen Koleji Geleneksel Çay Partisinde güzel bir tesadüf ile Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe’nin doğum günü de pasta kesimi ile kutlandı.   Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe “Nevşehir’in ilk özel okulu olan ve 24.yıldır ilkleri gerçekleştiren Kardelen Koleji bizleri her zaman gururlandırmıştır. Siz değerli idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz sayesinde hep daha ileriye daha güzele yol alıyoruz. Kardelen Eğitim Kurumları olarak kişilikli, kimlikli ve özgüvenli bireyler yetiştirmek amacıyla ilerlediğimiz bu yolda Okul Aile Birliği’nin de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum ”dedi
Özel Kardelen Koleji Okulu Aile Birliği tarafından düzenlenen Geleneksel Çay Partisi, Uçhisar Kaya Otel’de gerçekleştirildi.

 

Özel Kardelen Koleji Geleneksel Çay Partisi Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, okul idarecileri, öğretmenler ve velilerin katımı ile gerçekleşen kahvaltıda okul-aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, eğitim ve öğretimin geliştirici faaliyetlerle desteklenmesinde fikir alışverişi yapıldı. Kahvaltının ardından Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Bozkurt kahvaltının gelirini Mehmetçik Vakfına ulaştıracaklarını belirtti.

 

1 Nisan Pazar günü düzenlenen Kardelen Koleji Geleneksel Çay Partisinde güzel bir tesadüf ile Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe’nin doğum günü de pasta kesimi ile kutlandı.

 

Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe “Nevşehir’in ilk özel okulu olan ve 24.yıldır ilkleri gerçekleştiren Kardelen Koleji bizleri her zaman gururlandırmıştır. Siz değerli idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz sayesinde hep daha ileriye daha güzele yol alıyoruz. Kardelen Eğitim Kurumları olarak kişilikli, kimlikli ve özgüvenli bireyler yetiştirmek amacıyla ilerlediğimiz bu yolda Okul Aile Birliği’nin de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum ”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.