MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Anaokulu Bahara ‘Merhaba’ Diyecek

EĞİTİM 10.04.2018 - 13:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Anaokulu Bahara ‘Merhaba’ Diyecek

Özel Kardelen Anaokulu, geleneksel bahar şenliği ile küçüklere büyük eğlence hazırlıyor.
  Nevşehir’de okul öncesi eğitim kalitesini her geçen gün yükseltmiş olmanın vermiş olduğu güvenle emin adımlarla ilerleyen Özel Kardelen Koleji Anaokulu eğitim-öğretim yılı içerisinde düzenlediği çeşitli etkinlikler ile isminden söz ettirmeye devam ediyor.   12- 13 Nisan 2018 Perşembe günü 13.30 açılış saatiyle başlayacak olan “Kardelen Anaokulu Bahar Şenliği” ile minikler, palyaço eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak, seramik atölyesi ile çanak-çömlek yapımıyla, dans gösterileriyle, yıl içerisinde yaptıkları çalışmaların sergisiyle ve resim sergileri ile baharın gelişini karşılayacak.   Kardelen Anaokulu Bahçesinde gerçekleştirilecek olan bahar şenliği ile okul öncesi dönem de çocukların hızla geliştikleri, temel davranışları kazandıkları, kişiliklerinin şekillendiği, yaşamın en değerli yıllarını kapsadığının vurgusunu yapan Kardelen Anaokulu öğretmenleri bu dönemde çocukların sosyal, duygusal, bilişsel gelişimleri dil becerileri alanlarının bir bütün olarak desteklenmeleri gerektiğini söylediler.   12- 13 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenecek Özel Kardelen Anaokulu Geleneksel Bahar Şenliğine tüm veliler ve çocuklar davetlidir.
Özel Kardelen Anaokulu, geleneksel bahar şenliği ile küçüklere büyük eğlence hazırlıyor.

 

Nevşehir’de okul öncesi eğitim kalitesini her geçen gün yükseltmiş olmanın vermiş olduğu güvenle emin adımlarla ilerleyen Özel Kardelen Koleji Anaokulu eğitim-öğretim yılı içerisinde düzenlediği çeşitli etkinlikler ile isminden söz ettirmeye devam ediyor.

 

12- 13 Nisan 2018 Perşembe günü 13.30 açılış saatiyle başlayacak olan “Kardelen Anaokulu Bahar Şenliği” ile minikler, palyaço eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak, seramik atölyesi ile çanak-çömlek yapımıyla, dans gösterileriyle, yıl içerisinde yaptıkları çalışmaların sergisiyle ve resim sergileri ile baharın gelişini karşılayacak.

 

Kardelen Anaokulu Bahçesinde gerçekleştirilecek olan bahar şenliği ile okul öncesi dönem de çocukların hızla geliştikleri, temel davranışları kazandıkları, kişiliklerinin şekillendiği, yaşamın en değerli yıllarını kapsadığının vurgusunu yapan Kardelen Anaokulu öğretmenleri bu dönemde çocukların sosyal, duygusal, bilişsel gelişimleri dil becerileri alanlarının bir bütün olarak desteklenmeleri gerektiğini söylediler.

 

12- 13 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenecek Özel Kardelen Anaokulu Geleneksel Bahar Şenliğine tüm veliler ve çocuklar davetlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.