MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Anaokulu’nda Erken Kayıt Fırsatları Devam Ediyor

EĞİTİM 25.06.2018 - 22:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Anaokulu’nda Erken Kayıt Fırsatları Devam Ediyor

Nevşehir’de Yenilenen Müstakil Binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Anaokulu ve Kreşi’nde erken kayıt fırsatları devam ediyor.
  Eğitim hayatının temeli olan okul öncesi dönemde Özel Kardelen Anaokulu çocuklarımızın yaş ve gelişim özelliklerine göre uygulanan planlı, sistemli eğitim anlayışı doğrultusunda gerçekleştirilen etkinlikler ile yaparak, yaşayarak, araştırarak, sorgulayarak, keşfederek öğrenmenin ayrıcalığını yaşamaktadır.   Kardelen Anaokulu; Güçlenen eğitim kadrosu ile dersler için özel olarak hazırlanmış materyaller ile satranç, İngilizce, almanca, kodlama eğitimi, drama, görsel sanatlar, karakter eğitimi, dans, fen ve doğa, müzik dersleri verilmektedir.   Sizde iyi bir geleceğin temellerini atmak istiyorsanız, hafta sonuna kadar devam edecek olan erken kayıt fırsatlarından yararlanabilirsiniz.
Nevşehir’de Yenilenen Müstakil Binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Anaokulu ve Kreşi’nde erken kayıt fırsatları devam ediyor.

 

Eğitim hayatının temeli olan okul öncesi dönemde Özel Kardelen Anaokulu çocuklarımızın yaş ve gelişim özelliklerine göre uygulanan planlı, sistemli eğitim anlayışı doğrultusunda gerçekleştirilen etkinlikler ile yaparak, yaşayarak, araştırarak, sorgulayarak, keşfederek öğrenmenin ayrıcalığını yaşamaktadır.

 

Kardelen Anaokulu; Güçlenen eğitim kadrosu ile dersler için özel olarak hazırlanmış materyaller ile satranç, İngilizce, almanca, kodlama eğitimi, drama, görsel sanatlar, karakter eğitimi, dans, fen ve doğa, müzik dersleri verilmektedir.

 

Sizde iyi bir geleceğin temellerini atmak istiyorsanız, hafta sonuna kadar devam edecek olan erken kayıt fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.