Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Anaokulu veli toplantısı düzenlendi

EĞİTİM 04.09.2019 - 10:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Anaokulu veli toplantısı düzenlendi

Özel Kardelen Anaokulu, yeni eğitim-öğretim yılına az bir zaman kala veli toplantısı düzenledi.
  Kardelen Koleji Anaokulu binasında kokteyl eşliğinde başlayan toplantıya veliler de yoğun ilgi gösterdi. Okul öncesi eğitimin önemine değinen Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, “Kardelen Koleji Anaokulu, her bakımdan kendine yeterli, eğitim fonksiyonellerini kendi binasında verebilen bir müstakil binaya sahip. Fakat sadece dersin gereği değil hayatın da gereği olarak hayatı tanımaları ve kampüs olanaklarından faydalanabilmeleri için ana kampüsünde bulunan eğlence merkezi, bilgisayar laboratuarı, konferans salonu gibi alanlarımızı değerlendiriyoruz. Toplantımıza yoğun ilgi ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder, başarı dolu bir yıl geçirmeyi temenni ederim.” dedi.   Yaşamlarında yeni bir döneme başlayacak olan Anaokulu çocuklarımız ve velilerimiz, çocuklarımızın okula başladıkları ilk günden itibaren kendilerini mutlu, rahat ve güvende hmeleri için Kardelen Koleji Anaokulu olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.  
Özel Kardelen Anaokulu, yeni eğitim-öğretim yılına az bir zaman kala veli toplantısı düzenledi.

 

Kardelen Koleji Anaokulu binasında kokteyl eşliğinde başlayan toplantıya veliler de yoğun ilgi gösterdi. Okul öncesi eğitimin önemine değinen Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, “Kardelen Koleji Anaokulu, her bakımdan kendine yeterli, eğitim fonksiyonellerini kendi binasında verebilen bir müstakil binaya sahip. Fakat sadece dersin gereği değil hayatın da gereği olarak hayatı tanımaları ve kampüs olanaklarından faydalanabilmeleri için ana kampüsünde bulunan eğlence merkezi, bilgisayar laboratuarı, konferans salonu gibi alanlarımızı değerlendiriyoruz. Toplantımıza yoğun ilgi ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder, başarı dolu bir yıl geçirmeyi temenni ederim.” dedi.

 

Yaşamlarında yeni bir döneme başlayacak olan Anaokulu çocuklarımız ve velilerimiz, çocuklarımızın okula başladıkları ilk günden itibaren kendilerini mutlu, rahat ve güvende hmeleri için Kardelen Koleji Anaokulu olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.