Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Anaokulu velileri birinci sınıf öğretmenleriyle tanıştı

EĞİTİM 16.02.2019 - 09:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Anaokulu velileri birinci sınıf öğretmenleriyle tanıştı

Nevşehir’de 25 yıldır eğitim vizyonu ile ilklere imza atan Kardelen Koleji, Anaokulu velilerine 1. Sınıf öğretmenlerini tanıttı.
  2019-2020 eğitim öğretim yılı birinci sınıf öğretmenleri Birsen Gürbüz, Selda Çalışkan ve Zeliha Şahin’in tanıtıldığı toplantıda, Nevşehir'in en tecrübeli ve dinamik kadrosu ile yeni eğitim yılına hazır olduklarını belirten Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı şunlara vurgu yaptı; “Çocuklarımızın eğitim sürecinin ilk aşaması olan birinci sınıf için Nevşehir’in en tecrübeli ve en dinamik öğretmen kadrosu ile yeni döneme hazırız. Eğitim dili tektir ama tarzlar farklılık gösterir. Birinci sınıf öğretmenlerimiz de kendilerini tanıtırken tarzlarını da ifade ettiler. Anaokulumuzda ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrencilerimiz anaokulundan tanıdığı, bildiği branş öğretmenleri ile devam edecekler. Anaokulumuz müstakil ve modern bir anaokulunda yine birçok eğitim tesisini içinde barındıran eğlence merkezi, yemekhane, kapalı spor salonu, resim, drama, satranç, halk oyunları sınıfları ayrıca sadece ilkokul öğrencilerine yönelik faaliyete geçirdiğimiz oyun sokağı gibi ortak kullanım alanları bulunmaktadır. Bu ayrıcalıkların tamamı Kardelen ilkokuluna kayıt yaptıracak olan tüm öğrencilerimize aittir.”   Toplantının sonunda ise veliler birinci sınıf öğretmenleri ve ingilizce, drama, jimnastik, fen ve doğa, bilgisayar, görsel sanatlar gibi derslerde eğitim veren branş öğretmenleriyle kokteyl eşliğinde birebir görüşme fırsatı buldu.
Nevşehir’de 25 yıldır eğitim vizyonu ile ilklere imza atan Kardelen Koleji, Anaokulu velilerine 1. Sınıf öğretmenlerini tanıttı.

 

2019-2020 eğitim öğretim yılı birinci sınıf öğretmenleri Birsen Gürbüz, Selda Çalışkan ve Zeliha Şahin’in tanıtıldığı toplantıda, Nevşehir'in en tecrübeli ve dinamik kadrosu ile yeni eğitim yılına hazır olduklarını belirten Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı şunlara vurgu yaptı; “Çocuklarımızın eğitim sürecinin ilk aşaması olan birinci sınıf için Nevşehir’in en tecrübeli ve en dinamik öğretmen kadrosu ile yeni döneme hazırız. Eğitim dili tektir ama tarzlar farklılık gösterir. Birinci sınıf öğretmenlerimiz de kendilerini tanıtırken tarzlarını da ifade ettiler. Anaokulumuzda ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrencilerimiz anaokulundan tanıdığı, bildiği branş öğretmenleri ile devam edecekler. Anaokulumuz müstakil ve modern bir anaokulunda yine birçok eğitim tesisini içinde barındıran eğlence merkezi, yemekhane, kapalı spor salonu, resim, drama, satranç, halk oyunları sınıfları ayrıca sadece ilkokul öğrencilerine yönelik faaliyete geçirdiğimiz oyun sokağı gibi ortak kullanım alanları bulunmaktadır. Bu ayrıcalıkların tamamı Kardelen ilkokuluna kayıt yaptıracak olan tüm öğrencilerimize aittir.”

 

Toplantının sonunda ise veliler birinci sınıf öğretmenleri ve ingilizce, drama, jimnastik, fen ve doğa, bilgisayar, görsel sanatlar gibi derslerde eğitim veren branş öğretmenleriyle kokteyl eşliğinde birebir görüşme fırsatı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.