Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Anaokulunda ‘Ailem Okulda’ Etkinliğine Velilerden Büyük Destek

EĞİTİM 20.03.2018 - 20:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Anaokulunda ‘Ailem Okulda’ Etkinliğine Velilerden Büyük Destek

Özel Kardelen Koleji Kreşi ve Anaokulu ‘Ailem Okulda’ etkinlikleri, velilerin yoğun katılımları ile devam ediyor.
  Yenilenen müstakil binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Koleji Kreşi ve Anaokulu’nda her hafta düzenlenen ‘Ailem Okulda’ etkinliği velilerin yoğun katılımları ile her hafta farklı veli ve farklı bir etkinlik ile öğrenciler ile buluşuyor.   Okul öncesi aile katılımı etkinliğinin, Minik Kardelenlere sağladığı faydaların yanında, velilerin de çocuklarını sınıf içerisinde görme imkanı sağlaması açısından önem taşıyor. Minikler, büyükleri ve öğretmenleri eşlinde bu hafta İngilizce Müzikler ile verilen komutlara uygun hareket etmek, müziğin ritmine göre dans ederek, duyu ve hareket organlarının koordinasyonunu sağlamak gibi birçok yararı oluyor.Bir diğer aile katılımı etkinliği ise dünyamızı ve gezegenleri tanıyabilme, gece ve gündüz oluşumları hakkında bilgi edinmek oldu.
Özel Kardelen Koleji Kreşi ve Anaokulu ‘Ailem Okulda’ etkinlikleri, velilerin yoğun katılımları ile devam ediyor.

 

Yenilenen müstakil binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Koleji Kreşi ve Anaokulu’nda her hafta düzenlenen ‘Ailem Okulda’ etkinliği velilerin yoğun katılımları ile her hafta farklı veli ve farklı bir etkinlik ile öğrenciler ile buluşuyor.

 

Okul öncesi aile katılımı etkinliğinin, Minik Kardelenlere sağladığı faydaların yanında, velilerin de çocuklarını sınıf içerisinde görme imkanı sağlaması açısından önem taşıyor. Minikler, büyükleri ve öğretmenleri eşlinde bu hafta İngilizce Müzikler ile verilen komutlara uygun hareket etmek, müziğin ritmine göre dans ederek, duyu ve hareket organlarının koordinasyonunu sağlamak gibi birçok yararı oluyor.Bir diğer aile katılımı etkinliği ise dünyamızı ve gezegenleri tanıyabilme, gece ve gündüz oluşumları hakkında bilgi edinmek oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.