Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Anaokulunda kayıtlar yüzde yüz doluluk oranına ulaştı

EĞİTİM 10.09.2019 - 16:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Anaokulunda kayıtlar yüzde yüz doluluk oranına ulaştı

Nevşehir’in ilk özel eğitim kurumu olma özelliğinin yanı sıra çeyrek asırlık tecrübesiyle eğitimin öncü kuruluşu olan Özel Kardelen Anaokulunda kayıtlar doldu.
  Nevşehir’de okul öncesi eğitimin kalitesini her geçen gün yükseltmiş olmanın vermiş olduğu güvenle, alanında emin adımlarla ilerleyen Kardelen Koleji Kreş ve Anaokulu tüm sınıfları ile kontenjanlarını doldurarak iyi bir gelecek için iyi bir başlangıç isteyen velilerin taktirini topladı.   Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı yaptığı açıklamada tüm velilerine teşekkür ederek şunları dile getirdi ; “Müstakil binası ile kendi ihtiyaçlarını kendilerinin karşılayabilecekleri her türlü imkana sahip Kardelen Anaokulumuzda; oyun odası, satranç odası, jimnastik odası, mutfak, uyku odası ve diğer faaliyetlerinin gerçekleştirildiği çok amaçlı oyun odası bulunmaktadır. Ayrıca ana binamız içerisinde bulunan; eğlence merkezi, konferans salonu, kapalı spor salonu, çim halı saha gibi kampüsün tüm olanaklarından faydalanmaktadırlar. Bunun yanı sıra öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap veren okul hemşiresi bulunmaktadır. Velilerimizin bizi tercih etme sebebinin bizlere olan güvenleri ve inançları olduğunu biliyor gerekli olan tüm hassasiyeti öğretmenlerimiz ve personelimizle en yüksek seviyede gösteriyoruz. Kardelen Koleji Anaokulumuzda kayıtlarımızı erkenden dolduran ve her zaman olduğu gibi yine bizi tercih eden ailelerimize teşekkür ederiz.”  
Nevşehir’in ilk özel eğitim kurumu olma özelliğinin yanı sıra çeyrek asırlık tecrübesiyle eğitimin öncü kuruluşu olan Özel Kardelen Anaokulunda kayıtlar doldu.

 

Nevşehir’de okul öncesi eğitimin kalitesini her geçen gün yükseltmiş olmanın vermiş olduğu güvenle, alanında emin adımlarla ilerleyen Kardelen Koleji Kreş ve Anaokulu tüm sınıfları ile kontenjanlarını doldurarak iyi bir gelecek için iyi bir başlangıç isteyen velilerin taktirini topladı.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı yaptığı açıklamada tüm velilerine teşekkür ederek şunları dile getirdi ; “Müstakil binası ile kendi ihtiyaçlarını kendilerinin karşılayabilecekleri her türlü imkana sahip Kardelen Anaokulumuzda; oyun odası, satranç odası, jimnastik odası, mutfak, uyku odası ve diğer faaliyetlerinin gerçekleştirildiği çok amaçlı oyun odası bulunmaktadır. Ayrıca ana binamız içerisinde bulunan; eğlence merkezi, konferans salonu, kapalı spor salonu, çim halı saha gibi kampüsün tüm olanaklarından faydalanmaktadırlar. Bunun yanı sıra öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap veren okul hemşiresi bulunmaktadır. Velilerimizin bizi tercih etme sebebinin bizlere olan güvenleri ve inançları olduğunu biliyor gerekli olan tüm hassasiyeti öğretmenlerimiz ve personelimizle en yüksek seviyede gösteriyoruz. Kardelen Koleji Anaokulumuzda kayıtlarımızı erkenden dolduran ve her zaman olduğu gibi yine bizi tercih eden ailelerimize teşekkür ederiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.