Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Anaokulunda veli katılımı devam ediyor

EĞİTİM 12.02.2019 - 14:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Anaokulunda veli katılımı devam ediyor

Yenilenen Müstakil Binası ile dikkat çeken Kardelen Anaokulu Aile Katılımı Etkinliğine devam ediyor.
  Kardelen Anaokulu’nun dönem başından beri devam ettirdiği ‘Aile Katılımı Etkinliği’ ile amaç; okul ile ev arasındaki koordinasyonu sağlayarak çocukların gelişimlerinde ve eğitimlerinde birlikte hareket etmeyi sağlamak ve bu sayede bu süreci desteklemektir.   Öğrencilerimiz aile katılımı etkinliğinde misafir olan velilerimizle renk renk kokulu sabunlar yaptı. Farklı kalıplarla değişik tasarımlı sabunlar yapıp öğrencilerimiz günlük hayatta kullandığımız sabunun yapılışını öğrenmiş oldular.   Veli katılımı etkinliğine her hafta devam eden Kardelen Koleji Anaokulu Minik Bilginler sınıfı bu hafta ebru sanatıyla tanıştı. Kardelenli Minikler yapacakları çalışma hakkında bilgi edindikten sonra hazırlanmış kitreli suyu renklendirmeye başladı. Minik Bilginlerle harika bir aktivite yapan velimiz keyifli bir ebru çalışması olduğunu dile getirdi.   Kardelen Anaokulunda Veli Katılımı Etkinliği ile daha önceden belirlenen günler doğrultusunda velilerimiz çocuklarının sınıflarına konuk olurlar. Bu katılımlar ile öğrencilerimizin aileleriyle ortak yaşantı geliştirmelerini, ailelerin okulumuzu ve okul ortamımızdaki eğitim etkinliklerimizi yakından tanıyabilmeleri ve çocukların deneyimlerini paylaşmaları sağlanır.
Yenilenen Müstakil Binası ile dikkat çeken Kardelen Anaokulu Aile Katılımı Etkinliğine devam ediyor.

 

Kardelen Anaokulu’nun dönem başından beri devam ettirdiği ‘Aile Katılımı Etkinliği’ ile amaç; okul ile ev arasındaki koordinasyonu sağlayarak çocukların gelişimlerinde ve eğitimlerinde birlikte hareket etmeyi sağlamak ve bu sayede bu süreci desteklemektir.

 

Öğrencilerimiz aile katılımı etkinliğinde misafir olan velilerimizle renk renk kokulu sabunlar yaptı. Farklı kalıplarla değişik tasarımlı sabunlar yapıp öğrencilerimiz günlük hayatta kullandığımız sabunun yapılışını öğrenmiş oldular.

 

Veli katılımı etkinliğine her hafta devam eden Kardelen Koleji Anaokulu Minik Bilginler sınıfı bu hafta ebru sanatıyla tanıştı. Kardelenli Minikler yapacakları çalışma hakkında bilgi edindikten sonra hazırlanmış kitreli suyu renklendirmeye başladı. Minik Bilginlerle harika bir aktivite yapan velimiz keyifli bir ebru çalışması olduğunu dile getirdi.

 

Kardelen Anaokulunda Veli Katılımı Etkinliği ile daha önceden belirlenen günler doğrultusunda velilerimiz çocuklarının sınıflarına konuk olurlar. Bu katılımlar ile öğrencilerimizin aileleriyle ortak yaşantı geliştirmelerini, ailelerin okulumuzu ve okul ortamımızdaki eğitim etkinliklerimizi yakından tanıyabilmeleri ve çocukların deneyimlerini paylaşmaları sağlanır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.