Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Bursluluk Sınavlarının 6. Sınıf Birincisi de Kardelenli

EĞİTİM 03.04.2018 - 10:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Bursluluk Sınavlarının 6. Sınıf Birincisi de Kardelenli

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Özel Kardelen Eğitim Kurumlarının Mart ayı içerisinde iki aşama olarak gerçekleştirdiği bine yakın öğrencinin katıldığı Başarıya Ödül Sınavlarının 6. Sınıf birincisi de Kardelenli oldu.
  Kardelen Koleji Bursluluk Sınavları, İlimizde mart ayı boyunca devam eden özel okullar bursluluk sınavında ciddiyeti, disiplini ve soruların seviyesi ile İlimiz öğrenci velilerinden büyük takdir toplayan sınavlarının 6. Sınıflarda il birincisi kendi öğrencileri olduğunu ilan etti. Geçtiğimiz hafta 8. Sınıflarının il birincisinin 8. Sınıf öğrencilerinden Yiğit Akün olduğunu açıklayan Özel Kardelen Ortaokulu Müdürü Faruk Çamcı, büyük bir katılım gerçekleştiği 6. Sınıf bursluluk sınavı il birincisinin de kendi öğrencileri Alper İlbars olduğunu açıkladı.   Kardelen Eğitim Kurumları olarak aşamalı olarak yaptıkları sınavın kurumsal sorulardan oluştuğunu ve büyük bir ciddiyet içinde gerçekleştirdiğini de herkes tarafından görüldüğünün belirten Çamcı, il birincisi olan 6. Sınıf öğrencisi Alper İlbars’ın da tıpkı Yiğit Akün gibi anaokulundan itibaren kendi öğrencileri olduğunu belirtti.   Faruk Çamcı, yaptıkları sınavların soru seviyesi ve ciddiyeti sebebiyle takdir toplayan Bursluluk sınavının ilk üç derecede birer öğrenciyle sıralamada dikkat çektiğini belirtti. “Her sınavda olduğu gibi bu sınavda da Kardelenli öğrenciler çok başarılı oldu. Gerçekleşen tüm sınavlarda olduğu gibi Bursluluk sınavın sıralamasında da ilk sırada birer öğrencimiz var. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Büyük bir özveriyle emek veren öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Özel Kardelen Eğitim Kurumlarının Mart ayı içerisinde iki aşama olarak gerçekleştirdiği bine yakın öğrencinin katıldığı Başarıya Ödül Sınavlarının 6. Sınıf birincisi de Kardelenli oldu.

 

Kardelen Koleji Bursluluk Sınavları, İlimizde mart ayı boyunca devam eden özel okullar bursluluk sınavında ciddiyeti, disiplini ve soruların seviyesi ile İlimiz öğrenci velilerinden büyük takdir toplayan sınavlarının 6. Sınıflarda il birincisi kendi öğrencileri olduğunu ilan etti. Geçtiğimiz hafta 8. Sınıflarının il birincisinin 8. Sınıf öğrencilerinden Yiğit Akün olduğunu açıklayan Özel Kardelen Ortaokulu Müdürü Faruk Çamcı, büyük bir katılım gerçekleştiği 6. Sınıf bursluluk sınavı il birincisinin de kendi öğrencileri Alper İlbars olduğunu açıkladı.

 

Kardelen Eğitim Kurumları olarak aşamalı olarak yaptıkları sınavın kurumsal sorulardan oluştuğunu ve büyük bir ciddiyet içinde gerçekleştirdiğini de herkes tarafından görüldüğünün belirten Çamcı, il birincisi olan 6. Sınıf öğrencisi Alper İlbars’ın da tıpkı Yiğit Akün gibi anaokulundan itibaren kendi öğrencileri olduğunu belirtti.

 

Faruk Çamcı, yaptıkları sınavların soru seviyesi ve ciddiyeti sebebiyle takdir toplayan Bursluluk sınavının ilk üç derecede birer öğrenciyle sıralamada dikkat çektiğini belirtti. “Her sınavda olduğu gibi bu sınavda da Kardelenli öğrenciler çok başarılı oldu. Gerçekleşen tüm sınavlarda olduğu gibi Bursluluk sınavın sıralamasında da ilk sırada birer öğrencimiz var. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Büyük bir özveriyle emek veren öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.