Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen'de 12. sınıf veli toplantısı yapıldı

EĞİTİM 29.10.2020 - 11:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen'de 12. sınıf veli toplantısı yapıldı

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 12. sınıflar düzeyinde veli toplantısı gerçekleştirildi
  Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 12. sınıflar düzeyinde veli toplantısı gerçekleştirildi. Pandemi önlemleri dahilinde gerçekleştirilen toplantıda öğrencilerin genel durumu görüşüldü.  Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "12. sınıflar düzeyinde bir veli toplantımızı daha geride bırakmış bulunmaktayız.  Daima zirveyi hedefleyen ve bu yolda duruşundan asla taviz vermeyen bir kurum olarak öğrencilerimizin gelişimine maksimum ölçüde  katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız süreç içerisinde de devam edecektir.  Gerçekleştirdiğimiz toplantımızda 12. sınıf düzeyindeki öğrencilerimizin genel durumlarını görüşerek gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla velilerimizle istişarelerimizi gerçekleştirdik." dedi.
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 12. sınıflar düzeyinde veli toplantısı gerçekleştirildi

 

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 12. sınıflar düzeyinde veli toplantısı gerçekleştirildi.



Pandemi önlemleri dahilinde gerçekleştirilen toplantıda öğrencilerin genel durumu görüşüldü.  Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "12. sınıflar düzeyinde bir veli toplantımızı daha geride bırakmış bulunmaktayız.  Daima zirveyi hedefleyen ve bu yolda duruşundan asla taviz vermeyen bir kurum olarak öğrencilerimizin gelişimine maksimum ölçüde  katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız süreç içerisinde de devam edecektir.  Gerçekleştirdiğimiz toplantımızda 12. sınıf düzeyindeki öğrencilerimizin genel durumlarını görüşerek gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla velilerimizle istişarelerimizi gerçekleştirdik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.