Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen'de 9. sınıf bilgilendirme toplantısı yapıldı

EĞİTİM 29.08.2019 - 11:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen'de 9. sınıf bilgilendirme toplantısı yapıldı

Çeyrek Asırlık Tecrübesiyle Nevşehir'in Öncü Kurumu Olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 9. Sınıf Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.
  Çeyrek Asırlık Tecrübesiyle Nevşehir'in Öncü Kurumu Olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 9. Sınıf Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.   Okulların açılmasına sayılı günler kala Özel Kardelen Fen ve Anadolu Liseli olmanın ayrıcalığına sahip olan 9. sınıf öğrencileri ve 9. sınıf velilerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Kardelen Eğitim Kurumları Konferans Salonu'nda verilen kokteylin ardından başlayan toplantıda 9. sınıf öğrencileri ve velileri izlenecek yol haritası ve süreç içerisinde planlanmış etkinler hususunda bilgilendirildi. Bölgenin tartışmasız şekilde lideri konumunda olan eğitim kadrosunun tanıtımıyla başlayan toplantı, Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert'in konuşması ile devam etti. Öğrencilerin ve velilerin hayli memnun kaldığı toplantı ile ilgili görüşlerini belirten Mert, "Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Ailesi olarak aramıza bu yıl katılan 9. sınıf öğrencilerimizi ve velilerimizi ağırlıyor olmanın heyecanı içerisindeyiz. Akademik ve sosyal alanlarda gerçekleştirdiğimiz ve bizleri yıllardır zirvede tutan çalışmalarımız bu yıl da kaldığı yerden devam edecektir. 2019 ÖSYM resmi verilerine göre Nevşehir'in özel okullar il 1.si olan kurumumuz, bu başarılarına her geçen yıl yenilerini ekleyerek eğitimden ve disiplinden taviz vermeden kararlı bir şekilde devam edecektir. Öyle ümit ediyorum ki bu yıl aramıza katılan 9. sınıf öğrencilerimiz de sürecin sonunda gerek insani, gerek ahlaki gerekse akademik yönlerden, lider eğitim kadromuz rehberliğinde, kendilerini en donanımlı şekilde geliştirme fırsatı bularak ülkemize olumlu anlamda yön veren bireyler haline geleceklerdir. Bugün aramızda bulunarak vermiş oldukları dönütlerle heyecanımızın ve motivasyonumuzun en üst seviyeye çıkmasını sağlayan velilerime ve öğrencilerime teşekkür eder, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında hepsine sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim." dedi.  
Çeyrek Asırlık Tecrübesiyle Nevşehir'in Öncü Kurumu Olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 9. Sınıf Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

 

Çeyrek Asırlık Tecrübesiyle Nevşehir'in Öncü Kurumu Olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 9. Sınıf Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

 

Okulların açılmasına sayılı günler kala Özel Kardelen Fen ve Anadolu Liseli olmanın ayrıcalığına sahip olan 9. sınıf öğrencileri ve 9. sınıf velilerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Kardelen Eğitim Kurumları Konferans Salonu'nda verilen kokteylin ardından başlayan toplantıda 9. sınıf öğrencileri ve velileri izlenecek yol haritası ve süreç içerisinde planlanmış etkinler hususunda bilgilendirildi. Bölgenin tartışmasız şekilde lideri konumunda olan eğitim kadrosunun tanıtımıyla başlayan toplantı, Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert'in konuşması ile devam etti. Öğrencilerin ve velilerin hayli memnun kaldığı toplantı ile ilgili görüşlerini belirten Mert, "Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Ailesi olarak aramıza bu yıl katılan 9. sınıf öğrencilerimizi ve velilerimizi ağırlıyor olmanın heyecanı içerisindeyiz. Akademik ve sosyal alanlarda gerçekleştirdiğimiz ve bizleri yıllardır zirvede tutan çalışmalarımız bu yıl da kaldığı yerden devam edecektir. 2019 ÖSYM resmi verilerine göre Nevşehir'in özel okullar il 1.si olan kurumumuz, bu başarılarına her geçen yıl yenilerini ekleyerek eğitimden ve disiplinden taviz vermeden kararlı bir şekilde devam edecektir. Öyle ümit ediyorum ki bu yıl aramıza katılan 9. sınıf öğrencilerimiz de sürecin sonunda gerek insani, gerek ahlaki gerekse akademik yönlerden, lider eğitim kadromuz rehberliğinde, kendilerini en donanımlı şekilde geliştirme fırsatı bularak ülkemize olumlu anlamda yön veren bireyler haline geleceklerdir. Bugün aramızda bulunarak vermiş oldukları dönütlerle heyecanımızın ve motivasyonumuzun en üst seviyeye çıkmasını sağlayan velilerime ve öğrencilerime teşekkür eder, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında hepsine sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.