Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen'de atölye çalışmaları devam ediyor

EĞİTİM 29.11.2019 - 12:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen'de atölye çalışmaları devam ediyor

Nevşehir'in lider eğitim kurumu özel kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde atölye çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.
  Nevşehir'in lider eğitim kurumu özel kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde atölye çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.   Öğrencilerin ilgi duydukları alanlarda ürün vermelerini sağlamak ve bireysel yeteneklerinin gelişimini sağlamak amacıyla 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlamasından bu yana aralıksız şekilde devam ettirilen atölye çalışmaları, kaldığı yerden devam ediyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte ara vermeden ve sürekli olarak ürün verdiğimiz atölye çalışmalarımız kaldığı yerden devam etmektedir. Öğrencilerimizin ilgileri ve ihtiyaçları doğrultusunda kampüsümüz içerisinde oluşturduğumuz atölyelerle onların sosyal yönden gelişimine de maksimum düzeyde katkı sağlama hedefindeyiz. Lider eğitim kadromuz rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından ortaya çıkarılan ürünler de doğru yolda ilerlediğimizin en büyük göstergesi. Ara vermeksizin büyük bir titizlikle devam ettirdiğimiz atölye çalışmalarımıza önümüzdeki süreçte de aynı titizlikle devam edeceğiz."dedi.  
Nevşehir'in lider eğitim kurumu özel kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde atölye çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.

 

Nevşehir'in lider eğitim kurumu özel kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde atölye çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.

 

Öğrencilerin ilgi duydukları alanlarda ürün vermelerini sağlamak ve bireysel yeteneklerinin gelişimini sağlamak amacıyla 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlamasından bu yana aralıksız şekilde devam ettirilen atölye çalışmaları, kaldığı yerden devam ediyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte ara vermeden ve sürekli olarak ürün verdiğimiz atölye çalışmalarımız kaldığı yerden devam etmektedir. Öğrencilerimizin ilgileri ve ihtiyaçları doğrultusunda kampüsümüz içerisinde oluşturduğumuz atölyelerle onların sosyal yönden gelişimine de maksimum düzeyde katkı sağlama hedefindeyiz. Lider eğitim kadromuz rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından ortaya çıkarılan ürünler de doğru yolda ilerlediğimizin en büyük göstergesi. Ara vermeksizin büyük bir titizlikle devam ettirdiğimiz atölye çalışmalarımıza önümüzdeki süreçte de aynı titizlikle devam edeceğiz."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.