Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen'de Deneme Sınavı gerçekleştirildi

EĞİTİM 20.02.2020 - 11:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen'de Deneme Sınavı gerçekleştirildi

Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir'in öncü kurumu Olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde ara değerlendirme sınavı yapıldı.
Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir'in öncü kurumu Olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde ara değerlendirme sınavı yapıldı.   Öğrencilerin bilgilerini ölçmek, ortaya çıkabilecek olası eksikliklerini gidermek ve öğrenilen bilgileri pekiştirmek amacıyla Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 9,10,11 ve 12. sınıflar düzeyinde deneme sınavları gerçekleştirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin gelişimine maksimum düzeyde katkı sağlamak üzere tüm sınıflar düzeyinde deneme sınavlarımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimiz de gerçekleştirilen deneme sınavlarımızın ardından lider eğitim kadromuz rehberliğinde uygulamış olduğumuz soru çözüm saatlerinde yapamadıkları soruları çözüp akademik anlamda iyileştirme sağlama imkanı bulmakta. Kurum olarak öğrencilerimizin her türlü eksiğini kapatma yönünde uygulayacağımız sınavlar süreç içerisinde periyodik olarak devam edecektir." dedi.  
Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir'in öncü kurumu Olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde ara değerlendirme sınavı yapıldı.

Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir'in öncü kurumu Olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde ara değerlendirme sınavı yapıldı.

 

Öğrencilerin bilgilerini ölçmek, ortaya çıkabilecek olası eksikliklerini gidermek ve öğrenilen bilgileri pekiştirmek amacıyla Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 9,10,11 ve 12. sınıflar düzeyinde deneme sınavları gerçekleştirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin gelişimine maksimum düzeyde katkı sağlamak üzere tüm sınıflar düzeyinde deneme sınavlarımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimiz de gerçekleştirilen deneme sınavlarımızın ardından lider eğitim kadromuz rehberliğinde uygulamış olduğumuz soru çözüm saatlerinde yapamadıkları soruları çözüp akademik anlamda iyileştirme sağlama imkanı bulmakta. Kurum olarak öğrencilerimizin her türlü eksiğini kapatma yönünde uygulayacağımız sınavlar süreç içerisinde periyodik olarak devam edecektir." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.