Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen’de 'İletişim Odaklı' ingilizce eğitimi

EĞİTİM 17.09.2019 - 14:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen’de 'İletişim Odaklı' ingilizce eğitimi

Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir’in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji’nde “İletişim Odaklı İngilizce Eğitimi” veriliyor.
  Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir’in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji’nde “iletişim odaklı ingilizce eğitimi” veriliyor. Kardelen Koleji’nde hazırlanan İngilizce Sınıfında verilen eğitim ile yabancı dil öğrenimi kolaylaştırılıyor. İngilizce sınıfında dersler oyunlar eşliğinde yapılırken, yabancı dil öğrenmek zevk haline geliyor. Kardelen Eğitim Kurumları İngilizce Öğretmenleri seçtiği ders içerikleriyle çocukların ilgilendiği konularla onlara İngilizce öğretiyor ve eğlenceli ders aktiviteleri ile onların sıkılmadan öğrenmelerine yardımcı oluyor. Erken yaşta İngilizce öğrenmenin faydaları ise şöyle sıralanabilir; Çocuk olarak yabancı dil öğrenmek daha kolaydır, özgüven verir, okuldaki derslerindeki başarılarında doğrudan etkilidir. Diğer kültürleri anlamayı sağlar. Kardelen Koleji öğrencileri ve velileri de hazırlanan İngilizce Sınıfından duydukları memnuniyeti dile getirirken, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir’in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji’nde “İletişim Odaklı İngilizce Eğitimi” veriliyor.

 

Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir’in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji’nde “iletişim odaklı ingilizce eğitimi” veriliyor.

Kardelen Koleji’nde hazırlanan İngilizce Sınıfında verilen eğitim ile yabancı dil öğrenimi kolaylaştırılıyor. İngilizce sınıfında dersler oyunlar eşliğinde yapılırken, yabancı dil öğrenmek zevk haline geliyor. Kardelen Eğitim Kurumları İngilizce Öğretmenleri seçtiği ders içerikleriyle çocukların ilgilendiği konularla onlara İngilizce öğretiyor ve eğlenceli ders aktiviteleri ile onların sıkılmadan öğrenmelerine yardımcı oluyor. Erken yaşta İngilizce öğrenmenin faydaları ise şöyle sıralanabilir; Çocuk olarak yabancı dil öğrenmek daha kolaydır, özgüven verir, okuldaki derslerindeki başarılarında doğrudan etkilidir. Diğer kültürleri anlamayı sağlar. Kardelen Koleji öğrencileri ve velileri de hazırlanan İngilizce Sınıfından duydukları memnuniyeti dile getirirken, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.