MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen’de İlköğretim Haftası Kutlama Programı Düzenlendi

EĞİTİM 17.09.2018 - 13:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen’de İlköğretim Haftası Kutlama Programı Düzenlendi

Nevşehir’in öncü eğitim kurumu, Özel Kardelen Eğitim Kurumları yeni eğitim-öğretim yılına İlköğretim Haftası Kutlamaları ile başladı.
  Geleceğin güvencesi, Kardelenli öğrenciler yeni eğitim-öğretim yılına coşkuyla başladı. Kardelen Koleji Kampusunda gerçekleştirilen İlköğretim haftası törenlerine, Kardelenli öğrenciler, çok sayıda veli ve öğretmenler katıldı. İlköğretim öğrencilerinin günün anlam ve önemini uygun hazırladıkları şiirler ve özlü sözlerle arkadaşlarının ilköğretim haftasının önemini kavramalarına yardımcı oldu.   Kardelen Koleji Kafkas Ekibi, sahneledikleri gösterilerle herkesi kendilerine hayran bıraktılar.   Kardelen Koleji 9. Sınıf öğrencilerinden Yiğit Akün ve Hatice Nur Ayaş, Kardelenli Miniklerden Elif Kalkan ve Didem Çalışkan’a okulumuza hoş geldiniz çiçeklerini hediye ettiler.   Kardelen Koleji Kampüsünde gerçekleştirilen törenin ardından Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerine bilgilendirme toplantısı Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Nevşehir’in öncü eğitim kurumu, Özel Kardelen Eğitim Kurumları yeni eğitim-öğretim yılına İlköğretim Haftası Kutlamaları ile başladı.

 

Geleceğin güvencesi, Kardelenli öğrenciler yeni eğitim-öğretim yılına coşkuyla başladı. Kardelen Koleji Kampusunda gerçekleştirilen İlköğretim haftası törenlerine, Kardelenli öğrenciler, çok sayıda veli ve öğretmenler katıldı. İlköğretim öğrencilerinin günün anlam ve önemini uygun hazırladıkları şiirler ve özlü sözlerle arkadaşlarının ilköğretim haftasının önemini kavramalarına yardımcı oldu.

 

Kardelen Koleji Kafkas Ekibi, sahneledikleri gösterilerle herkesi kendilerine hayran bıraktılar.

 

Kardelen Koleji 9. Sınıf öğrencilerinden Yiğit Akün ve Hatice Nur Ayaş, Kardelenli Miniklerden Elif Kalkan ve Didem Çalışkan’a okulumuza hoş geldiniz çiçeklerini hediye ettiler.

 

Kardelen Koleji Kampüsünde gerçekleştirilen törenin ardından Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerine bilgilendirme toplantısı Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.