Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen'de kayıt yoğunluğu

EĞİTİM 07.08.2020 - 14:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen'de kayıt yoğunluğu

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde kayıt yoğunluğu yaşanıyor.
  Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde kayıt yoğunluğu yaşanıyor.   Geçtiğimiz günlerde ÖSYM tarafından YKS resmi sonuçlarının açıklanmasıyla Hüseyin Kağan Özdemir'in YKS Türkiye 1.si olmasının ardından yerel ve ulusal basında geniş yer bulan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde kayıt yoğunluğu yaşanıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da kayıt döneminin başlamasının ardından ciddi bir yoğunluk yaşamaktayız.   Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak velilerimizin bizleri tercih etmesinin ardında bir dizi sebep bulunmakta. Bunların başında da bölgemizin tartışmasız şekilde lideri konumunda bulunan dev eğitim kadromuz gelmekte. Gerek bireysel gerekse kitlesel başarı anlamında Nevşehir'in en başarılı okulu olmamız da bunun en büyük göstergesi. Nitekim Hüseyin Kağan Özdemir isimli öğrncimizin Nevşehir tarihinin en iyi derecesini elde ederek YKS Türkiye 1.si olması, son "resmi" sonuçlara göre elde etmiş olduğumuz 94 yerleştirme başarısıyla kitlesel anlamda da Nevşehir 1.si özel okul olmamız da bu görüşleri doğrular nitelikte. Kurum olarak, yıllardır, elde etmiş olduğumuz başarılara yenilerini ekleyerek devam etmeyi öncelikli görevimiz haline getirmiş durumdayız. Bu görev bilinci bundan sonraki süreçte de öncelikli misyonumuz olmaya devam edecektir. Bizlere her daim güvenerek evlatlarını Kardelenli olmanın ayrıcalığına kavuşturmak isteyen ve bizlere kayıt döneminde çok büyük yoğunluk yaşatarak teveccüh gösteren saygıdeğer velilerimize kendi adıma ve kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.                                                                                 
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde kayıt yoğunluğu yaşanıyor.

 

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde kayıt yoğunluğu yaşanıyor.

 

Geçtiğimiz günlerde ÖSYM tarafından YKS resmi sonuçlarının açıklanmasıyla Hüseyin Kağan Özdemir'in YKS Türkiye 1.si olmasının ardından yerel ve ulusal basında geniş yer bulan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde kayıt yoğunluğu yaşanıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da kayıt döneminin başlamasının ardından ciddi bir yoğunluk yaşamaktayız.

 

Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak velilerimizin bizleri tercih etmesinin ardında bir dizi sebep bulunmakta. Bunların başında da bölgemizin tartışmasız şekilde lideri konumunda bulunan dev eğitim kadromuz gelmekte. Gerek bireysel gerekse kitlesel başarı anlamında Nevşehir'in en başarılı okulu olmamız da bunun en büyük göstergesi. Nitekim Hüseyin Kağan Özdemir isimli öğrncimizin Nevşehir tarihinin en iyi derecesini elde ederek YKS Türkiye 1.si olması, son "resmi" sonuçlara göre elde etmiş olduğumuz 94 yerleştirme başarısıyla kitlesel anlamda da Nevşehir 1.si özel okul olmamız da bu görüşleri doğrular nitelikte. Kurum olarak, yıllardır, elde etmiş olduğumuz başarılara yenilerini ekleyerek devam etmeyi öncelikli görevimiz haline getirmiş durumdayız. Bu görev bilinci bundan sonraki süreçte de öncelikli misyonumuz olmaya devam edecektir. Bizlere her daim güvenerek evlatlarını Kardelenli olmanın ayrıcalığına kavuşturmak isteyen ve bizlere kayıt döneminde çok büyük yoğunluk yaşatarak teveccüh gösteren saygıdeğer velilerimize kendi adıma ve kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

                                                                                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.