Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen'de Online seminerler yoğun katılımla devam ediyor

EĞİTİM 28.11.2020 - 11:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen'de Online seminerler yoğun katılımla devam ediyor

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde, velilere yönelik, Klinik Psikolog İzzet Özer tarafından "Pandemi Sürecinde Evdeki Başarı Pusulası" konulu seminerin düzenlenmesinin ardından aynı konuyu içeren öğrenciye yönelik seminerlerin ikinci etabı gerçekleştirildi.
  Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde, velilere yönelik,  Klinik Psikolog İzzet Özer tarafından "Pandemi Sürecinde Evdeki Başarı Pusulası"  konulu seminerin düzenlenmesinin ardından aynı konuyu içeren öğrenciye yönelik seminerlerin ikinci etabı gerçekleştirildi.     Microsoft Teams kanalıyla gerçekleştirilen online seminerler ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Eğitime verilen zorunlu aranın ardından Kardelen Eğitim Kurumları olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz.   Gerçekleştirmiş olduğumuz akademik çalışmalara ek olarak 'uzaktan eğitim,  yakından takip' prensibiyle öğrencilerimizin ve velilerimizin sosyal beklentilerini de yerine getirme hedefindeyiz.  Kapadokya Üniversitesinden Klinik Psikolog Sayın İzzet Özer Hoca'mızın dün velilerimize yönelik gerçekleştirdiği 'Pandemi Sürecinde Evdeki Başarı Pusulası' konulu seminerimiz sonrasında velilerimizden son derece olumlu dönütler aldık. Tıpkı velilerimizde olduğu gibi öğrencilerimiz için düzenlediğimiz seminerimiz de yoğun katılımla ve verimli bir şekilde gerçekleştirildi. Kardelen Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizin ve velilerimizin eğitim-öğretime dair tüm gereksinimlerini karşılayabilmek adına her daim onların yanındayız. Konferansımızı gerçekleştiren Sayın İzzet Özer Hoca'ma ve Kardelenli olmanın farkını ortaya koyan kıymetli öğrencilerime tekrardan teşekkür eder, hepinize sağlıklı günler dilerim. " dedi.  
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde, velilere yönelik, Klinik Psikolog İzzet Özer tarafından "Pandemi Sürecinde Evdeki Başarı Pusulası" konulu seminerin düzenlenmesinin ardından aynı konuyu içeren öğrenciye yönelik seminerlerin ikinci etabı gerçekleştirildi.

 

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde, velilere yönelik,  Klinik Psikolog İzzet Özer tarafından "Pandemi Sürecinde Evdeki Başarı Pusulası"  konulu seminerin düzenlenmesinin ardından aynı konuyu içeren öğrenciye yönelik seminerlerin ikinci etabı gerçekleştirildi.  

 

Microsoft Teams kanalıyla gerçekleştirilen online seminerler ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Eğitime verilen zorunlu aranın ardından Kardelen Eğitim Kurumları olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz.   Gerçekleştirmiş olduğumuz akademik çalışmalara ek olarak 'uzaktan eğitim,  yakından takip' prensibiyle öğrencilerimizin ve velilerimizin sosyal beklentilerini de yerine getirme hedefindeyiz.  Kapadokya Üniversitesinden Klinik Psikolog Sayın İzzet Özer Hoca'mızın dün velilerimize yönelik gerçekleştirdiği 'Pandemi Sürecinde Evdeki Başarı Pusulası' konulu seminerimiz sonrasında velilerimizden son derece olumlu dönütler aldık. Tıpkı velilerimizde olduğu gibi öğrencilerimiz için düzenlediğimiz seminerimiz de yoğun katılımla ve verimli bir şekilde gerçekleştirildi. Kardelen Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizin ve velilerimizin eğitim-öğretime dair tüm gereksinimlerini karşılayabilmek adına her daim onların yanındayız. Konferansımızı gerçekleştiren Sayın İzzet Özer Hoca'ma ve Kardelenli olmanın farkını ortaya koyan kıymetli öğrencilerime tekrardan teşekkür eder, hepinize sağlıklı günler dilerim. " dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.