Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen’de Ramazan ve Güzel Ahlak Konuşuldu

EĞİTİM 10.05.2018 - 16:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen’de Ramazan ve Güzel Ahlak Konuşuldu

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji İlköğretim Öğrencilerine yönelik ‘Ramazan ve Güzel Ahlak’ Söyleşisi düzenlendi.
Kardelen Koleji Anaokulunda da Miniklere Kuran-ı Kerim ve din eğitim vermeye başlayan Gaznevi Camii İmam Hatibi Ali Özcan, İlköğretim 6 ve 7. Sınıflara yaklaşan ramazan ayı münasebetiyle gerçekleştirilen söyleşiye konuşmacı olarak katıldı.   Ramazan ve Güzel Ahlak, konu başlığıyla işlenen söyleşi de, Kardelenli öğrencilerin soruları dikkat çekti. Soru- cevap şeklinde ilerleyen konferanstan oldukça memnun kaldığı ifade eden Özcan ara ara öğrencilerle buluşacağının da müjdesini verdi.   Kardelen Koleji Anaokulu’ndan bu dönem alıştırma kursu olarak verilen Kuran-ı Kerim ve Dini Eğitim derslerinin gelecek dönem de devam edeceğinin vurgusu yapıldı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji İlköğretim Öğrencilerine yönelik ‘Ramazan ve Güzel Ahlak’ Söyleşisi düzenlendi.

Kardelen Koleji Anaokulunda da Miniklere Kuran-ı Kerim ve din eğitim vermeye başlayan Gaznevi Camii İmam Hatibi Ali Özcan, İlköğretim 6 ve 7. Sınıflara yaklaşan ramazan ayı münasebetiyle gerçekleştirilen söyleşiye konuşmacı olarak katıldı.

 

Ramazan ve Güzel Ahlak, konu başlığıyla işlenen söyleşi de, Kardelenli öğrencilerin soruları dikkat çekti. Soru- cevap şeklinde ilerleyen konferanstan oldukça memnun kaldığı ifade eden Özcan ara ara öğrencilerle buluşacağının da müjdesini verdi.

 

Kardelen Koleji Anaokulu’ndan bu dönem alıştırma kursu olarak verilen Kuran-ı Kerim ve Dini Eğitim derslerinin gelecek dönem de devam edeceğinin vurgusu yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.