Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen’de sanatla dolu yaz kampı

EĞİTİM 06.07.2019 - 14:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen’de sanatla dolu yaz kampı

Nevşehir’in İlk Özel Okulu Kardelen Koleji öğrencilere sanat dolu bir yaz kampı geçirme fırsatı tanıyor.
  Kardelen Koleji Yaz Kampı bünyesinde gerçekleştirilen görsel sanatlar kursu ile öğrenciler wood art hakkında bilgi edinerek ilk çalışmalarını tamamladılar. Ayrıca seramik atölyesinde de birbirinden güzel sanat eserlerini ortaya çıkardılar. Kardelen Koleji görsel sanatlar eğitiminde; öğrencilerin duygu, düşünce ve izlenimlerini anlatabilme yeteneklerini ve yaratıcılıklarını estetik bir düzeye ulaştırmaları hedeflenmektedir. Öğrenciler görsel sanatları anlama ve değerlendirme becerisi kazanırken kendi sanatsal gelişimlerini sürdürebilen bireyler olarak yetiştirilmektedir.   İlk Adım Yaz Kampı Görsel Sanatlar Eğitimleri ile öğrenciler seramik ve wood art gibi çalışmalarla; grup içinde hareket etmeyi, yaratıcılık yönlerini geliştirmeyi, problemlere farklı çözümler getirmeyi öğrenmektedirler.    
Nevşehir’in İlk Özel Okulu Kardelen Koleji öğrencilere sanat dolu bir yaz kampı geçirme fırsatı tanıyor.

 

Kardelen Koleji Yaz Kampı bünyesinde gerçekleştirilen görsel sanatlar kursu ile öğrenciler wood art hakkında bilgi edinerek ilk çalışmalarını tamamladılar. Ayrıca seramik atölyesinde de birbirinden güzel sanat eserlerini ortaya çıkardılar. Kardelen Koleji görsel sanatlar eğitiminde; öğrencilerin duygu, düşünce ve izlenimlerini anlatabilme yeteneklerini ve yaratıcılıklarını estetik bir düzeye ulaştırmaları hedeflenmektedir. Öğrenciler görsel sanatları anlama ve değerlendirme becerisi kazanırken kendi sanatsal gelişimlerini sürdürebilen bireyler olarak yetiştirilmektedir.

 

İlk Adım Yaz Kampı Görsel Sanatlar Eğitimleri ile öğrenciler seramik ve wood art gibi çalışmalarla; grup içinde hareket etmeyi, yaratıcılık yönlerini geliştirmeyi, problemlere farklı çözümler getirmeyi öğrenmektedirler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.