MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen’de YGS Coşkusu!

EĞİTİM 30.03.2017 - 11:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen’de YGS Coşkusu!

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde YGS Şampiyonları, Elde Ettikleri Başarının Ardından Okul Müdürü Mürsel Mert’e Teşekkür Ziyaretinde Bulundu.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde YGS Şampiyonları, Elde Ettikleri Başarının Ardından Okul Müdürü Mürsel Mert’e Teşekkür Ziyaretinde Bulundu.   12 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilen ve üniversiteye geçişin ilk aşaması olan Yükseköğretime Geçiş Sınavında 100 başarı elde ederek gerek bireysel anlamda gerekse kitlesel anlamda büyük bir başarıya imza atıp ülke arenasında ilimizi gururlandıran YGS şampiyonları, Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert’i ziyaret ettiler.   Ziyaret esnasında genel bir başarı değerlendirmesi yapan şampiyonlar, yolun en başından beri Kardelen Eğitim Kurumlarının öğrencisi olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bu bağlamda elde ettikleri başarıda büyük pay sahibi olan öğretmenlerini de unutmayarak “Bu süreçte her zaman yanımızda oldunuz, hiçbir fedakârlıktan kaçınmadınız. Gerek akademik gerek sosyal gerekse psikolojik anlamda bizlere vermiş olduğunuz destek ve rehberliğiniz sayesinde bu başarıları elde ettik. Bugün 1000’de 6 derece, 5000’de 12 derece, 20000’de ise 44 Türkiye derecesi elde ederek sizlerin vermiş olduğu emeklerin karşılığını bir nebze de olsa verdiğimizi düşünüyoruz. Ayrıca LYS’de de bu başarılara yeni Türkiye derecelerini ekleyip ülkemizin en seçkin üniversitelerinin en iyi bölümlerine yerleşerek sizleri bir kez daha gururlandıracağız.” diyerek teşekkürlerini ilettiler.   Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Mürsel Mert ise öğrencilerini tebrik ederek LYS’de bu başarılara yenilerinin ekleneceği konusunda öğrencilerine güveninin tam olduğunu belirtti. Ayrıca Mürsel Mert, “Biz, Kardelen Eğitim Kurumları olarak her biri alanında uzman eğitim kadromuzla eğitimi her yönüyle ele alarak ve her geçen yıl elde ettiğimiz başarılara yenilerini ekleyerek yolumuza emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Bundan önceki yıllarda gerek il düzeyinde gerek bölge düzeyinde gerekse ülke düzeyinde akademik, sanat, spor, TÜBİTAK projesi gibi alanlarda elde ettiğimiz başarılara bu yıl da yenilerinin eklenmesi hedeflerimize ulaşmada bizler için büyük motivasyon kaynağı oluyor. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza bu bilinç doğrultusunda ara vermeksizin, kendimizden emin şekilde devam edeceğiz. Bu başarıları elde eden öğrencilerimizi ve başarının mimarı olan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen velilerimizi en kalbi duygularla tebrik ediyorum.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde YGS Şampiyonları, Elde Ettikleri Başarının Ardından Okul Müdürü Mürsel Mert’e Teşekkür Ziyaretinde Bulundu.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde YGS Şampiyonları, Elde Ettikleri Başarının Ardından Okul Müdürü Mürsel Mert’e Teşekkür Ziyaretinde Bulundu.

 

12 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilen ve üniversiteye geçişin ilk aşaması olan Yükseköğretime Geçiş Sınavında 100 başarı elde ederek gerek bireysel anlamda gerekse kitlesel anlamda büyük bir başarıya imza atıp ülke arenasında ilimizi gururlandıran YGS şampiyonları, Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert’i ziyaret ettiler.

 

Ziyaret esnasında genel bir başarı değerlendirmesi yapan şampiyonlar, yolun en başından beri Kardelen Eğitim Kurumlarının öğrencisi olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bu bağlamda elde ettikleri başarıda büyük pay sahibi olan öğretmenlerini de unutmayarak “Bu süreçte her zaman yanımızda oldunuz, hiçbir fedakârlıktan kaçınmadınız. Gerek akademik gerek sosyal gerekse psikolojik anlamda bizlere vermiş olduğunuz destek ve rehberliğiniz sayesinde bu başarıları elde ettik. Bugün 1000’de 6 derece, 5000’de 12 derece, 20000’de ise 44 Türkiye derecesi elde ederek sizlerin vermiş olduğu emeklerin karşılığını bir nebze de olsa verdiğimizi düşünüyoruz. Ayrıca LYS’de de bu başarılara yeni Türkiye derecelerini ekleyip ülkemizin en seçkin üniversitelerinin en iyi bölümlerine yerleşerek sizleri bir kez daha gururlandıracağız.” diyerek teşekkürlerini ilettiler.

 

Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Mürsel Mert ise öğrencilerini tebrik ederek LYS’de bu başarılara yenilerinin ekleneceği konusunda öğrencilerine güveninin tam olduğunu belirtti. Ayrıca Mürsel Mert, “Biz, Kardelen Eğitim Kurumları olarak her biri alanında uzman eğitim kadromuzla eğitimi her yönüyle ele alarak ve her geçen yıl elde ettiğimiz başarılara yenilerini ekleyerek yolumuza emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Bundan önceki yıllarda gerek il düzeyinde gerek bölge düzeyinde gerekse ülke düzeyinde akademik, sanat, spor, TÜBİTAK projesi gibi alanlarda elde ettiğimiz başarılara bu yıl da yenilerinin eklenmesi hedeflerimize ulaşmada bizler için büyük motivasyon kaynağı oluyor. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza bu bilinç doğrultusunda ara vermeksizin, kendimizden emin şekilde devam edeceğiz. Bu başarıları elde eden öğrencilerimizi ve başarının mimarı olan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen velilerimizi en kalbi duygularla tebrik ediyorum.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.