Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen’de YGS Şampiyonları Ödüllendirildi

EĞİTİM 03.04.2017 - 22:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen’de YGS Şampiyonları Ödüllendirildi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde YGS’de dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde YGS’de dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildi.   Üniversiteye geçişin ilk aşaması olan YGS’de dereceye girip gerek bireysel düzeyde gerekse kitlesel düzeyde büyük başarı elde eden şampiyonlar, Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert ve Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Bozkurt tarafından altınla ödüllendirildi.   Çok mutlu oldukları gözlerden kaçmayan öğretmenler ve şampiyonlar ödül töreni esnasında büyük sevinç yaşadı.   Bu hususta açıklama yapan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, görüşlerini, “Öğrencilerimiz bireysel ve kitlesel anlamda elde ettikleri başarılarla hem kurumumuzun hem de ilimizin gurur kaynağı oldular. Bizler de onları elde ettikleri başarılara istinaden altınla ödüllendirdik. Bu başarıları elde eden şampiyonları, bu başarıların elde edilmesinde emeği geçen öğretmen arkadaşlarımı, bizlerden bir an olsun bile desteğini esirgemeyen okul aile birliğimizin değerli üyelerini ve öğrenci velilerimizi en içten duygularla kendi adıma ve kurumum adına tebrik ediyorum. Bu birlik ve beraberlik doğrultusunda da üniversiteye geçişteki diğer basamak olan LYS’de de büyük başarı elde edeceğimizi umarak bu süreçte tüm öğrencilerime başarılar diliyorum.” şeklinde dile getirdi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde YGS’de dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildi.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde YGS’de dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildi.

 

Üniversiteye geçişin ilk aşaması olan YGS’de dereceye girip gerek bireysel düzeyde gerekse kitlesel düzeyde büyük başarı elde eden şampiyonlar, Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert ve Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Bozkurt tarafından altınla ödüllendirildi.

 

Çok mutlu oldukları gözlerden kaçmayan öğretmenler ve şampiyonlar ödül töreni esnasında büyük sevinç yaşadı.

 

Bu hususta açıklama yapan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, görüşlerini, “Öğrencilerimiz bireysel ve kitlesel anlamda elde ettikleri başarılarla hem kurumumuzun hem de ilimizin gurur kaynağı oldular. Bizler de onları elde ettikleri başarılara istinaden altınla ödüllendirdik. Bu başarıları elde eden şampiyonları, bu başarıların elde edilmesinde emeği geçen öğretmen arkadaşlarımı, bizlerden bir an olsun bile desteğini esirgemeyen okul aile birliğimizin değerli üyelerini ve öğrenci velilerimizi en içten duygularla kendi adıma ve kurumum adına tebrik ediyorum. Bu birlik ve beraberlik doğrultusunda da üniversiteye geçişteki diğer basamak olan LYS’de de büyük başarı elde edeceğimizi umarak bu süreçte tüm öğrencilerime başarılar diliyorum.” şeklinde dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.