Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen’de YKS Coşkusu Yaşanıyor

EĞİTİM 31.07.2018 - 13:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen’de YKS Coşkusu Yaşanıyor

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde YKS coşkusu yaşanıyor.
  YKS resmi sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Özel Kardelen Fen Lisesi öğrencileri TYT ve AYT’de 100 başarı elde ederek kırılması güç rekorlarına bir yenisini daha ekledi. Açıklanan resmi sonuçlara göre Özel kardelen Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri:   İlk 10.000’de 14 Derece,   İlk 20.000’de 35 Derece   ile Türkiye’nin seçkin üniversitelerini kazanabilecek sıralamaları elde etmiştir. Bu öğrencilerin tıp fakültelerini tercih etmeleri durumunda 15 öğrenci tıp fakültelerini, 5 öğrenci diş hekimliği fakültelerini, 8 öğrenci hukuk fakültelerini ve birçok öğrenci Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ, Koç, Hacettepe gibi Türkiye’nin seçkin üniversitelerine girebilecek sıralamalar elde etmiştir. Ayrıca 4 öğrenci de MSÜ’nün hava, kara, deniz harp okullarına girme hakkı elde etmiştir.   Özel Kardelen Eğitim Kurumları, 2018 LGS’de elde edilen 1.liğin, hem LGS’de hem YKS’de elde edilen birçok şampiyonluğun yanı sıra gerçekleştirilmesi güç başarı öykülerinin de mimarı olmuştur. 2014 yılında yapılan TEOG sınavında Türkiye’de 100.000 başarı sıralaması elde eden ve lise tahsili için Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesini tercih eden Barış Çayıroğlu 2018 TYT’de yaklaşık 2 milyon 400 bin aday arasında 1719., Y-SAY puan türünde ise 1715. olmuştur. Bunun yanında 120.000 TEOG derecesiyle Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesini tercih eden Duygu Betül Şen, Y-SAY 6336. derecesini elde ederek Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinin başarı öykülerine bir yenisini daha ekleyip Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinin efsane kadrosunun kalitesinin ve emeğinin en büyük göstergesi olmuştur.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde YKS coşkusu yaşanıyor.

 

YKS resmi sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Özel Kardelen Fen Lisesi öğrencileri TYT ve AYT’de 100 başarı elde ederek kırılması güç rekorlarına bir yenisini daha ekledi. Açıklanan resmi sonuçlara göre Özel kardelen Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri:

 

İlk 10.000’de 14 Derece,

 

İlk 20.000’de 35 Derece

 

ile Türkiye’nin seçkin üniversitelerini kazanabilecek sıralamaları elde etmiştir. Bu öğrencilerin tıp fakültelerini tercih etmeleri durumunda 15 öğrenci tıp fakültelerini, 5 öğrenci diş hekimliği fakültelerini, 8 öğrenci hukuk fakültelerini ve birçok öğrenci Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ, Koç, Hacettepe gibi Türkiye’nin seçkin üniversitelerine girebilecek sıralamalar elde etmiştir. Ayrıca 4 öğrenci de MSÜ’nün hava, kara, deniz harp okullarına girme hakkı elde etmiştir.

 

Özel Kardelen Eğitim Kurumları, 2018 LGS’de elde edilen 1.liğin, hem LGS’de hem YKS’de elde edilen birçok şampiyonluğun yanı sıra gerçekleştirilmesi güç başarı öykülerinin de mimarı olmuştur. 2014 yılında yapılan TEOG sınavında Türkiye’de 100.000 başarı sıralaması elde eden ve lise tahsili için Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesini tercih eden Barış Çayıroğlu 2018 TYT’de yaklaşık 2 milyon 400 bin aday arasında 1719., Y-SAY puan türünde ise 1715. olmuştur. Bunun yanında 120.000 TEOG derecesiyle Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesini tercih eden Duygu Betül Şen, Y-SAY 6336. derecesini elde ederek Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinin başarı öykülerine bir yenisini daha ekleyip Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinin efsane kadrosunun kalitesinin ve emeğinin en büyük göstergesi olmuştur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.