Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen'den 2017 ÖSYS'de 94 Rekor Yerleştirme

EĞİTİM 10.08.2017 - 09:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen'den 2017 ÖSYS'de 94 Rekor Yerleştirme

Nevşehir'in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji LYS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla elde ettiği sonuçlarla yine göz doldurdu.
Nevşehir'in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji LYS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla elde ettiği sonuçlarla yine göz doldurdu.   LYS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Özel Kardelen Fen Liseli 16 öğrencinin 15'i seçkin üniversitelerin istediği bölümlerine yerleşerek 94 yerleştirme oranı ile zirvedeki yerini almıştır. 1 öğrenci ise yüksek puan almasına rağmen tercih hakkını kullanmamıştır. ÖSYM'nin yapacağı resmi açıklamalar neticesinde yüzdelik oranlar kamuoyu ile tekrardan paylaşılacaktır.   Açıklanan sonuçlar neticesinde Kardelenler; -5 Tıp Fakültesi -4 Hukuk Fakültesi -1 Diş Hekimliği Fakültesi -2 Eczacılık Fakültesi 3 öğrencimiz de Tıp ve Diş hekimliği fakültelerini kazanacak puan almalarına rağmen tercihlerini Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi gibi ülkemizin seçkin üniversitelerinin mühendislik fakültelerinden yana kullanmıştır.     Şampiyon Kardelenlerin elde ettikleri başarılara istinaden açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, görüşlerini şu şekilde dile getirdi: "Bu başarıların elde edilmesinde en büyük etkenlerden bir tanesi öğretmen kadrosunun yeterlilik düzeyidir. Bu bağlamdan hareketle her biri alanında uzman, hem dershane hem de okul deneyimine sahip, soru çözme ve sınav hazırlama hususunda deneyimli, öğrencilere etkin bir şekilde rehberlik edebilen ve kurumumuzda kurmuş olduğumuz "koçluk sistemi"ni etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasını sağlayan lider öğretmen kadromuzun payı büyüktür. Bunun yanında sınavlara hazırlık sürecinde kullanılan kurumsal yayınlarla sınavlara hazırlık süreci verimli bir şekilde geçirilmiş ve bu da elde edilen büyük başarının hazırlayıcısı olmuştur. Bu başarıların elde edilmesinde büyük pay sahibi olan öğretmen arkadaşlarımı, üstlerine düşeni hakkıyla yerine getiren sevgili öğrencilerimi, bizlerden desteğini bir an bile esirgemeyen saygıdeğer velilerimi en kalbi duygularla tebrik ediyorum." diye konuştu  
Nevşehir'in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji LYS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla elde ettiği sonuçlarla yine göz doldurdu.

Nevşehir'in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji LYS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla elde ettiği sonuçlarla yine göz doldurdu.

 

LYS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Özel Kardelen Fen Liseli 16 öğrencinin 15'i seçkin üniversitelerin istediği bölümlerine yerleşerek 94 yerleştirme oranı ile zirvedeki yerini almıştır. 1 öğrenci ise yüksek puan almasına rağmen tercih hakkını kullanmamıştır. ÖSYM'nin yapacağı resmi açıklamalar neticesinde yüzdelik oranlar kamuoyu ile tekrardan paylaşılacaktır.

 

Açıklanan sonuçlar neticesinde Kardelenler;

-5 Tıp Fakültesi

-4 Hukuk Fakültesi

-1 Diş Hekimliği Fakültesi

-2 Eczacılık Fakültesi

3 öğrencimiz de Tıp ve Diş hekimliği fakültelerini kazanacak puan almalarına rağmen tercihlerini Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi gibi ülkemizin seçkin üniversitelerinin mühendislik fakültelerinden yana kullanmıştır.

 

 

Şampiyon Kardelenlerin elde ettikleri başarılara istinaden açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, görüşlerini şu şekilde dile getirdi: "Bu başarıların elde edilmesinde en büyük etkenlerden bir tanesi öğretmen kadrosunun yeterlilik düzeyidir. Bu bağlamdan hareketle her biri alanında uzman, hem dershane hem de okul deneyimine sahip, soru çözme ve sınav hazırlama hususunda deneyimli, öğrencilere etkin bir şekilde rehberlik edebilen ve kurumumuzda kurmuş olduğumuz "koçluk sistemi"ni etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasını sağlayan lider öğretmen kadromuzun payı büyüktür. Bunun yanında sınavlara hazırlık sürecinde kullanılan kurumsal yayınlarla sınavlara hazırlık süreci verimli bir şekilde geçirilmiş ve bu da elde edilen büyük başarının hazırlayıcısı olmuştur.

Bu başarıların elde edilmesinde büyük pay sahibi olan öğretmen arkadaşlarımı, üstlerine düşeni hakkıyla yerine getiren sevgili öğrencilerimi, bizlerden desteğini bir an bile esirgemeyen saygıdeğer velilerimi en kalbi duygularla tebrik ediyorum." diye konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.