Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen’den 25. yıl kutlama şenliği devam ediyor

EĞİTİM 20.03.2019 - 16:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen’den 25. yıl kutlama şenliği devam ediyor

Nevşehir’in İlk Özel Okulu Kardelen Eğitim Kurumları, 25. Yıl Etkinlikleri ve Bahar Şenlikleri hız kesmeden devam ediyor.
  Kardelen Koleji 25. Yıl kutlamalarının ilkini halı saha ve İlkokul Oyun Bahçesinde düzenlenen etkinlikler ile gerçekleştirdi. Dönem sonuna kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek olan kutlamalarda çeyrek asrı geride bırakan Kardelen Koleji öğrencileriyle birlikte eğlenceye doydu.   Nevşehir’de 25 yıldır eğitim veren Kardelen Koleji Bahar Şenlikleri ve 25. Yıl Kutlamaları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’nın açılış konuşmalarını yapmaları ile devam etti. “ Kardelen Koleji olarak kuruluşumuzun 25.yılında öğrencilerimizle bir kutlama hazırladık. Bahar Şenliği ve 25. Yıldönümü kutlamalarımız geniş kampüsümüzde yapılmaktadır. Her sınıf için farklı oyunların hazırlandığı program ile öğrencilerimizin sanat yönünün gelişmesini, sportif faaliyetlerimiz ile performanslarını gösterebilmelerini hedeflemekteyiz. İlkokul ve anaokulu öğrencilerimiz için planladığımız etkinliklerimiz ilerleyen zamanlarda ortaokul öğrencilerimizin de katılacağı organizasyonlar ile devam edecektir.
Nevşehir’in İlk Özel Okulu Kardelen Eğitim Kurumları, 25. Yıl Etkinlikleri ve Bahar Şenlikleri hız kesmeden devam ediyor.

 

Kardelen Koleji 25. Yıl kutlamalarının ilkini halı saha ve İlkokul Oyun Bahçesinde düzenlenen etkinlikler ile gerçekleştirdi. Dönem sonuna kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek olan kutlamalarda çeyrek asrı geride bırakan Kardelen Koleji öğrencileriyle birlikte eğlenceye doydu.

 

Nevşehir’de 25 yıldır eğitim veren Kardelen Koleji Bahar Şenlikleri ve 25. Yıl Kutlamaları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’nın açılış konuşmalarını yapmaları ile devam etti. “ Kardelen Koleji olarak kuruluşumuzun 25.yılında öğrencilerimizle bir kutlama hazırladık. Bahar Şenliği ve 25. Yıldönümü kutlamalarımız geniş kampüsümüzde yapılmaktadır. Her sınıf için farklı oyunların hazırlandığı program ile öğrencilerimizin sanat yönünün gelişmesini, sportif faaliyetlerimiz ile performanslarını gösterebilmelerini hedeflemekteyiz. İlkokul ve anaokulu öğrencilerimiz için planladığımız etkinliklerimiz ilerleyen zamanlarda ortaokul öğrencilerimizin de katılacağı organizasyonlar ile devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.