Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen’den Beşi Bir Yerde Şampiyonluk!

EĞİTİM 19.02.2018 - 15:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen’den Beşi Bir Yerde Şampiyonluk!

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde Sportif Faaliyetlerde Şampiyon Olan Branşlar Kupalarına Kavuştu
  Elde ettiği sosyal ve akademik başarılarla “öncü kurum” olma özelliğinin her daim hakkını veren Özel Kardelen Eğitim Kurumlarında almadık kupa bırakmayarak il şampiyonu olan branşlar ödüllendirildi. Katılmış olduğu gerek sosyal gerekse akademik her türlü faaliyette şampiyonluğu hedefleyerek hedeflerine bir bir ulaşan Kardelenler, bu sabah okul bahçesinde gerçekleştirilen törenle kupalarına kavuştu.   Küçük Erkekler Basketbol Nevşehir 1.si   Genç Erkekler Futsal Nevşehir 1.si   Genç Erkekler Basketbol Nevşehir 1.si   Genç Kızlar Basketbol Nevşehir 1.si   Genç Kızlar Voleybol Nevşehir 1.si   İlgili branşlarda il şampiyonu olan takımların ülkemizin çeşitli illerinde düzenlenecek olan grup müsabakalarında Nevşehir’i temsil etme gururuna ve ayrıcalığına sahip olduğu turnuvalar neticesinde yapılan kupa töreninde öğrencilerin yaşadığı sevinç gözlerden kaçmadı. Kupalarını Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, Özel Kardelen İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, takım antrenörleri Mehmet Durusu, Ayşegül Kılıç ve Ahmet Çağrı Demir’in elinden alan şampiyon Kardelenler, elde ettikleri tüm şampiyonlukları “Kardelen Ailesi”ne hediye ederek düzenlenecek olan grup mücadelelerinde kurumu ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü verdiler.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde Sportif Faaliyetlerde Şampiyon Olan Branşlar Kupalarına Kavuştu

 

Elde ettiği sosyal ve akademik başarılarla “öncü kurum” olma özelliğinin her daim hakkını veren Özel Kardelen Eğitim Kurumlarında almadık kupa bırakmayarak il şampiyonu olan branşlar ödüllendirildi. Katılmış olduğu gerek sosyal gerekse akademik her türlü faaliyette şampiyonluğu hedefleyerek hedeflerine bir bir ulaşan Kardelenler, bu sabah okul bahçesinde gerçekleştirilen törenle kupalarına kavuştu.

 

Küçük Erkekler Basketbol Nevşehir 1.si

 

Genç Erkekler Futsal Nevşehir 1.si

 

Genç Erkekler Basketbol Nevşehir 1.si

 

Genç Kızlar Basketbol Nevşehir 1.si

 

Genç Kızlar Voleybol Nevşehir 1.si

 

İlgili branşlarda il şampiyonu olan takımların ülkemizin çeşitli illerinde düzenlenecek olan grup müsabakalarında Nevşehir’i temsil etme gururuna ve ayrıcalığına sahip olduğu turnuvalar neticesinde yapılan kupa töreninde öğrencilerin yaşadığı sevinç gözlerden kaçmadı. Kupalarını Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, Özel Kardelen İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, takım antrenörleri Mehmet Durusu, Ayşegül Kılıç ve Ahmet Çağrı Demir’in elinden alan şampiyon Kardelenler, elde ettikleri tüm şampiyonlukları “Kardelen Ailesi”ne hediye ederek düzenlenecek olan grup mücadelelerinde kurumu ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.