Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen'den Velilerine Online Seminer

EĞİTİM 27.11.2020 - 09:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen'den Velilerine Online Seminer

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde, velilere yönelik, Klinik Psikolog İzzet Özer tarafından "Pandemi Sürecinde Evdeki Başarı Pusulası" konulu seminer düzenlendi.
  Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde, velilere yönelik,  Klinik Psikolog İzzet Özer tarafından "Pandemi Sürecinde Evdeki Başarı Pusulası"  konulu seminer düzenlendi.     Microsoft Teams kanalıyla gerçekleştirilen online seminer ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Eğitime verilen zorunlu aranın ardından Kardelen Eğitim Kurumları olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz.   Gerçekleştirmiş olduğumuz akademik çalışmalara ek olarak 'uzaktan eğitim,  yakından takip' prensibiyle öğrencilerimizin ve velilerimizin sosyal beklentilerini de yerine getirme hedefindeyiz. Kapadokya Üniversitesinden Klinik Psikolog Sayın İzzet Özer Hoca'mızın rehberliğinde velilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz 'Pandemi Sürecinde Evdeki Başarı Pusulası' konulu seminerimizi gayet verimli  bir şekilde ve yoğun katılımla gerçekleştirmiş bulunmaktayız.  İlerleyen günlerde gerek velilerimize gerekse öğrencilerimize yönelik düzenleyeceğimiz etkinlikler kaldığı yerden devam edecektir.  Konferansımızı gerçekleştiren Sayın İzzet Özer başta olmak üzere katılımlarıyla bizleri onurlandıran velilerime kendi adıma ve kurumum adına teşekkür ediyor,  hepinize sağlıklı günler diliyorum. " dedi.  
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde, velilere yönelik, Klinik Psikolog İzzet Özer tarafından "Pandemi Sürecinde Evdeki Başarı Pusulası" konulu seminer düzenlendi.

 

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde, velilere yönelik,  Klinik Psikolog İzzet Özer tarafından "Pandemi Sürecinde Evdeki Başarı Pusulası"  konulu seminer düzenlendi.

 

  Microsoft Teams kanalıyla gerçekleştirilen online seminer ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Eğitime verilen zorunlu aranın ardından Kardelen Eğitim Kurumları olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz.   Gerçekleştirmiş olduğumuz akademik çalışmalara ek olarak 'uzaktan eğitim,  yakından takip' prensibiyle öğrencilerimizin ve velilerimizin sosyal beklentilerini de yerine getirme hedefindeyiz. Kapadokya Üniversitesinden Klinik Psikolog Sayın İzzet Özer Hoca'mızın rehberliğinde velilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz 'Pandemi Sürecinde Evdeki Başarı Pusulası' konulu seminerimizi gayet verimli  bir şekilde ve yoğun katılımla gerçekleştirmiş bulunmaktayız.  İlerleyen günlerde gerek velilerimize gerekse öğrencilerimize yönelik düzenleyeceğimiz etkinlikler kaldığı yerden devam edecektir.  Konferansımızı gerçekleştiren Sayın İzzet Özer başta olmak üzere katılımlarıyla bizleri onurlandıran velilerime kendi adıma ve kurumum adına teşekkür ediyor,  hepinize sağlıklı günler diliyorum. " dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.