Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Eğitim Kurumları Konferans Salonunda Sona Gelindi!

EĞİTİM 03.05.2017 - 11:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Eğitim Kurumları Konferans Salonunda Sona Gelindi!

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde Yapılan Devasa Yemekhane Ve Konferans Salonunda Sona Gelindi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde Yapılan Devasa Yemekhane Ve Konferans Salonunda Sona Gelindi.   Özel Kardelen Koleji’ne yapılan devasa konferans salonu ve yemekhanede sona gelindi. Modern yapısı ile örnek teşkil eden 1000 kişi kapasitesi ile ilimiz okullarının en büyük yemekhanesi ve konferans salonu oldu. Bu önemli kompleksin Nevşehir eğitimine yapacağı katkı kuşkusuz büyük olacaktır. Hemen her yıl yeni bir proje ile büyümeye devam eden Kardelen Eğitim Kurumları eğitimdeki atılımlarını fiziki ortamlar noktasında da son hızla sürdürüyor.   Konferans salonu ve yemekhane inşaatın sona gelinmesinin ardından Kardelen Eğitim Kurumları yönetim kurulu Başkanı Yücel Menekşe şu açıklamalarda bulundu;“Öğrencilerimizin çok daha rahat ve ferah bir ortama kavuşmaları için çalışmalarımızı büyük bir özveri ile sürdürdük. Pek yakında bu önemli tesis Nevşehir eğitimine hizmet etmeye başlayacak. Çalışmalarımız boyunca bizleri yalnız bırakmayıp emeklerini hiçbir şekilde esirgemeyen yönetim kurulu üyelerimize, okul idarecilerimize ve tüm personellerimize teşekkürlerimi sunuyor ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."dedi.    
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde Yapılan Devasa Yemekhane Ve Konferans Salonunda Sona Gelindi.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde Yapılan Devasa Yemekhane Ve Konferans Salonunda Sona Gelindi.

 

Özel Kardelen Koleji’ne yapılan devasa konferans salonu ve yemekhanede sona gelindi. Modern yapısı ile örnek teşkil eden 1000 kişi kapasitesi ile ilimiz okullarının en büyük yemekhanesi ve konferans salonu oldu. Bu önemli kompleksin Nevşehir eğitimine yapacağı katkı kuşkusuz büyük olacaktır. Hemen her yıl yeni bir proje ile büyümeye devam eden Kardelen Eğitim Kurumları eğitimdeki atılımlarını fiziki ortamlar noktasında da son hızla sürdürüyor.

 

Konferans salonu ve yemekhane inşaatın sona gelinmesinin ardından Kardelen Eğitim Kurumları yönetim kurulu Başkanı Yücel Menekşe şu açıklamalarda bulundu;“Öğrencilerimizin çok daha rahat ve ferah bir ortama kavuşmaları için çalışmalarımızı büyük bir özveri ile sürdürdük. Pek yakında bu önemli tesis Nevşehir eğitimine hizmet etmeye başlayacak. Çalışmalarımız boyunca bizleri yalnız bırakmayıp emeklerini hiçbir şekilde esirgemeyen yönetim kurulu üyelerimize, okul idarecilerimize ve tüm personellerimize teşekkürlerimi sunuyor ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.