Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Eğitim Kurumları’nda Kayıt Yoğunluğu

EĞİTİM 05.05.2017 - 12:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Eğitim Kurumları’nda Kayıt Yoğunluğu

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde kayıt döneminin başlamasıyla birlikte kayıtlardaki yoğunluk dikkat çekiyor.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde kayıt döneminin başlamasıyla birlikte kayıtlardaki yoğunluk dikkat çekiyor.   2017-2018 eğitim ve öğretim yılı kayıt döneminin başlamasıyla birlikte Kardelen Koleji’nde kayıt yoğunluğu yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta yapılan 2017 TEOG 2 sınavlarının resmi olmayan sonuç incelemesine göre 103 öğrencimizin 11’i tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye 1.nci si oldu.   103 ortaokul öğrencisinin 63’ü 110 net ve üzeri, 78’i 100 net ve üzeri doğru yaparak büyük bir başarıya imza attı.   Bunun üzerine Kardelen Koleji ilköğretim müdürü Faruk Çamcı şu açıklamalarda bulundu; “2017-2018 eğitim ve öğretim yılı kayıtlarımız geride bıraktığımız hafta itibariyle başlamıştır. Nevşehir’in eğitimde ki 23 yıllık gururu olan Özel Kardelen Koleji olarak geleceğin liderlerini yetiştirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Bu yılki kayıtlarımıza, geçen yıllarda olduğu gibi halkımızın ilgisinin son derece yüksek olması gurur verici bir durum olduğunu belirtmek isterim.   Alanında uzman, hem dershane hem de özel okul deneyimi bulunan kadromuz bu yönüyle kurumumuzu yaptıkları çalışmalarla her daim zirveye taşımış ve taşımaya devam edecektir. Biz Kardelen Koleji olarak kayıtlarımıza yoğun ilgi gösteren başta öğrenci velilerimiz olmak üzere tüm Nevşehir halkına teşekkür ediyoruz.” dedi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde kayıt döneminin başlamasıyla birlikte kayıtlardaki yoğunluk dikkat çekiyor.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde kayıt döneminin başlamasıyla birlikte kayıtlardaki yoğunluk dikkat çekiyor.

 

2017-2018 eğitim ve öğretim yılı kayıt döneminin başlamasıyla birlikte Kardelen Koleji’nde kayıt yoğunluğu yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta yapılan 2017 TEOG 2 sınavlarının resmi olmayan sonuç incelemesine göre 103 öğrencimizin 11’i tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye 1.nci si oldu.

 

103 ortaokul öğrencisinin 63’ü 110 net ve üzeri, 78’i 100 net ve üzeri doğru yaparak büyük bir başarıya imza attı.

 

Bunun üzerine Kardelen Koleji ilköğretim müdürü Faruk Çamcı şu açıklamalarda bulundu; “2017-2018 eğitim ve öğretim yılı kayıtlarımız geride bıraktığımız hafta itibariyle başlamıştır. Nevşehir’in eğitimde ki 23 yıllık gururu olan Özel Kardelen Koleji olarak geleceğin liderlerini yetiştirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Bu yılki kayıtlarımıza, geçen yıllarda olduğu gibi halkımızın ilgisinin son derece yüksek olması gurur verici bir durum olduğunu belirtmek isterim.

 

Alanında uzman, hem dershane hem de özel okul deneyimi bulunan kadromuz bu yönüyle kurumumuzu yaptıkları çalışmalarla her daim zirveye taşımış ve taşımaya devam edecektir. Biz Kardelen Koleji olarak kayıtlarımıza yoğun ilgi gösteren başta öğrenci velilerimiz olmak üzere tüm Nevşehir halkına teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.