Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Eğitim Kurumları’nda Mesleki Rehberlik Semineri

EĞİTİM 04.04.2017 - 17:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Eğitim Kurumları’nda Mesleki Rehberlik Semineri

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde “Motivasyon, Mesleki Rehberlik ve Kariyer”, Konulu Seminer Verildi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde “Motivasyon, Mesleki Rehberlik ve Kariyer”, Konulu Seminer Verildi.   Özel Kardelen Koleji 12.’nci sınıflara yönelik “Motivasyon, Mesleki Rehberlik Ve Kariyer” konulu seminer verildi. Kardelen Koleji konferans salonunda verilen seminerde İstanbul Aydın üniversitesi eğitim danışmanı Burak Metin ve Lefke Avrupa üniversitesi eğitim danışmanı Fahrettin Demir Yüksek Öğretime Geçiş sınavı sonrası 12. Sınıflara yönelik mesleki alanda nasıl tercih yapacaklarını kariyer hedeflerinde ne tür etkenlerin rol oynayacağını anlattı. Eğitim danışmanları tarafından verilen ve lise son sınıf öğrencilerinin yoğun ilgisiyle geçen seminerde “mesleki tercihler” , “kariyer yolculuğu” ve “sınav motivasyonu” konuları anlatılarak öğrencilerin daha bilinçli bireyler olması amaçlandı. Seminerin ardından Fen ve Anadolu Lisesi müdürü Mürsel Mert [LYS] sınavı öncesi Öğrenciler açısından bu seminerin çok etkili olacağına inandığını belirtti.   Bizde Kardelen Eğitim Kurumları olarak okulumuzda konferans veren İstanbul Aydın üniversitesi eğitim danışmanı Burak Metin ve Lefke Avrupa üniversitesi eğitim danışmanı Fahrettin Demir’e teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde “Motivasyon, Mesleki Rehberlik ve Kariyer”, Konulu Seminer Verildi.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde “Motivasyon, Mesleki Rehberlik ve Kariyer”, Konulu Seminer Verildi.

 

Özel Kardelen Koleji 12.’nci sınıflara yönelik “Motivasyon, Mesleki Rehberlik Ve Kariyer” konulu seminer verildi. Kardelen Koleji konferans salonunda verilen seminerde İstanbul Aydın üniversitesi eğitim danışmanı Burak Metin ve Lefke Avrupa üniversitesi eğitim danışmanı Fahrettin Demir Yüksek Öğretime Geçiş sınavı sonrası 12. Sınıflara yönelik mesleki alanda nasıl tercih yapacaklarını kariyer hedeflerinde ne tür etkenlerin rol oynayacağını anlattı. Eğitim danışmanları tarafından verilen ve lise son sınıf öğrencilerinin yoğun ilgisiyle geçen seminerde “mesleki tercihler” , “kariyer yolculuğu” ve “sınav motivasyonu” konuları anlatılarak öğrencilerin daha bilinçli bireyler olması amaçlandı. Seminerin ardından Fen ve Anadolu Lisesi müdürü Mürsel Mert [LYS] sınavı öncesi Öğrenciler açısından bu seminerin çok etkili olacağına inandığını belirtti.

 

Bizde Kardelen Eğitim Kurumları olarak okulumuzda konferans veren İstanbul Aydın üniversitesi eğitim danışmanı Burak Metin ve Lefke Avrupa üniversitesi eğitim danışmanı Fahrettin Demir’e teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.