MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Eğitim Kurumları’ndan Örnek Davranış

EĞİTİM 17.05.2017 - 13:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Eğitim Kurumları’ndan Örnek Davranış

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji 5.’nci Sınıf Öğrencileri Aralarında Para Toplayarak İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Şubesine Bağışladı.
Kardelen Koleji 5 B sınıfı öğrencileri kendi aralarında projelendirdikleri çalışma sonrası kitap ayracı ve çeşitli ürünler satarak, aynı zamanda harçlıklarından bağışta bulunarak topladıkları 750 TL’yi İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği’ne teslim etti.                  İHH Nevşehir Bürosuna gelerek İHH Nevşehir Başkanı  Baki Öncel ile görüşen öğrenciler, Nevşehir ve farklı coğrafyalardaki ihtiyaç sahibi insanlara destek olunması gerektiğini belirterek, İHH’nın çalışmalarını takip ettiklerini ifade ettiler.   Öncel ise örnek çalışmayı yapan öğrenciler Feyzan Erdoğmuş, Enes Adıyaman, Hasan Gönen, Şevval Açıkgöz ile öğretmenleri Yasin Yılmaz ve Ufuk Çiftçi’ye teşekkür etti.   İHH’nın dünyanın birçok ülkesinde çeşitli sıkıntılar içinde olan insanlara yardım eli uzatmaya devam ettiğini anlatan Öncel, Nevşehir’de başta yetim çocuklara yönelik çalışmalar olmak üzere, ihtiyaç sahiplerine yılın her döneminde yardımlarda bulunduğunu aktardı.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji 5.’nci Sınıf Öğrencileri Aralarında Para Toplayarak İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Şubesine Bağışladı.

Kardelen Koleji 5 B sınıfı öğrencileri kendi aralarında projelendirdikleri çalışma sonrası kitap ayracı ve çeşitli ürünler satarak, aynı zamanda harçlıklarından bağışta bulunarak topladıkları 750 TL’yi İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği’ne teslim etti.

                

İHH Nevşehir Bürosuna gelerek İHH Nevşehir Başkanı  Baki Öncel ile görüşen öğrenciler, Nevşehir ve farklı coğrafyalardaki ihtiyaç sahibi insanlara destek olunması gerektiğini belirterek, İHH’nın çalışmalarını takip ettiklerini ifade ettiler.

 

Öncel ise örnek çalışmayı yapan öğrenciler Feyzan Erdoğmuş, Enes Adıyaman, Hasan Gönen, Şevval Açıkgöz ile öğretmenleri Yasin Yılmaz ve Ufuk Çiftçi’ye teşekkür etti.

 

İHH’nın dünyanın birçok ülkesinde çeşitli sıkıntılar içinde olan insanlara yardım eli uzatmaya devam ettiğini anlatan Öncel, Nevşehir’de başta yetim çocuklara yönelik çalışmalar olmak üzere, ihtiyaç sahiplerine yılın her döneminde yardımlarda bulunduğunu aktardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.