MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Eğitim Kurumları Öğrencilerini Çiçeklerle Karşıladı

EĞİTİM 19.09.2016 - 13:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Eğitim Kurumları Öğrencilerini Çiçeklerle Karşıladı

Eğitim öğretimde Nevşehir’in en başarılı ve lider özel eğitim kurumu olan Kardelen Eğitim Kurumları yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerini çiçeklerle karşıladı.
Eğitim öğretimde Nevşehir’in en başarılı ve lider özel eğitim kurumu olan Kardelen Eğitim Kurumları yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerini çiçeklerle karşıladı.     Geçtiğimiz yıllarda büyük başarılara imza atan Kardelen Eğitim Kurumları bu yılda büyük başarılara yelken açmak üzere ders zilinin çalması ile yeni bir eğitim öğretim yılı daha başladı.   Coşkuyla yeni eğitim öğretim yılını karşılayan Kardelen eğitim Kurumları kampüsün de düzenlenen törene öğrencilerin yanı sıra öğrenci velilerinin de büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.   Tören, şehitlerimiz ve gazilerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşımız ile başladı. İlkokul 1.sınıfa başlayan 3 öğrenciye, 8. Sınıf öğrencilerince çiçek buketlerinin verilmesi ile tören devam etti. 2016 TEOG sınavlarında Türkiye Birincisi olan Hüseyin Kağan Özdemir de yeni eğitim öğretim yılı başında arkadaşlarına ve öğretmenlerine bir konuşma yaptı. Ayrıca kitap okumanın önemine ithafen ilköğretim Müdürü Faruk Çamcı kardelenli bir öğrenciye kitap hediye etti.   İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı 2016-2017 eğitim öğretim yılı açılış konuşmasında: ‘’ Bu gün itibariyle yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamış bulunmaktayız. Yeni hedeflerle ve her zamanki ciddiyetler yeni bir yıla da başlıyoruz. Her birinize tekrardan hoş geldiniz diyorum. Bu yıl hem fiziki açıdan hem de yönetim ve eğitim kadrosu bakımından oldukça büyük hamleler yaptık. Geçen yıl bünyemize katımızı ilkokul binamıza ek olarak modern konferans salonumuz ve yemekhanemizi de bu yıl bünyemize katıyoruz. Ayrıca dinamik yapısından hiçbir şey kaybetmeden büyüyen ve daha da güçlenen eğitim kadromuz, Nevşehir halkının ve Özel Kardelen Koleji öğrencilerinin hizmetinde’’ şeklinde konuştu. Çamcı, konuşmasına şöyle devam etti. ‘’ Geçen yıl eğitim kampüsümüze yeni bir ilkokul binası, daha önceki yıl bir anaokul binası ve şimdide modern bir konferans salonu ve yemekhane katıyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar ile bölgenin en büyük ve en modern eğitim kampüslerinden birine sahip olan okulumuz fiziki ve idari yönden sürekli gelişmeye devam edecektir. Tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmen arkadaşlarıma yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Başarılarla dolu bir yıl geçirmek dileğiyle.’’ Tören Çamcı’nın konuşmasının ardından öğrencilerin öğretmenleri ile sınıflarına geçmesiyle sona erdi.  
Eğitim öğretimde Nevşehir’in en başarılı ve lider özel eğitim kurumu olan Kardelen Eğitim Kurumları yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerini çiçeklerle karşıladı.

Eğitim öğretimde Nevşehir’in en başarılı ve lider özel eğitim kurumu olan Kardelen Eğitim Kurumları yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerini çiçeklerle karşıladı.

 

 

Geçtiğimiz yıllarda büyük başarılara imza atan Kardelen Eğitim Kurumları bu yılda büyük başarılara yelken açmak üzere ders zilinin çalması ile yeni bir eğitim öğretim yılı daha başladı.

 

Coşkuyla yeni eğitim öğretim yılını karşılayan Kardelen eğitim Kurumları kampüsün de düzenlenen törene öğrencilerin yanı sıra öğrenci velilerinin de büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Tören, şehitlerimiz ve gazilerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşımız ile başladı. İlkokul 1.sınıfa başlayan 3 öğrenciye, 8. Sınıf öğrencilerince çiçek buketlerinin verilmesi ile tören devam etti. 2016 TEOG sınavlarında Türkiye Birincisi olan Hüseyin Kağan Özdemir de yeni eğitim öğretim yılı başında arkadaşlarına ve öğretmenlerine bir konuşma yaptı. Ayrıca kitap okumanın önemine ithafen ilköğretim Müdürü Faruk Çamcı kardelenli bir öğrenciye kitap hediye etti.

 

İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı 2016-2017 eğitim öğretim yılı açılış konuşmasında: ‘’ Bu gün itibariyle yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamış bulunmaktayız. Yeni hedeflerle ve her zamanki ciddiyetler yeni bir yıla da başlıyoruz. Her birinize tekrardan hoş geldiniz diyorum. Bu yıl hem fiziki açıdan hem de yönetim ve eğitim kadrosu bakımından oldukça büyük hamleler yaptık. Geçen yıl bünyemize katımızı ilkokul binamıza ek olarak modern konferans salonumuz ve yemekhanemizi de bu yıl bünyemize katıyoruz. Ayrıca dinamik yapısından hiçbir şey kaybetmeden büyüyen ve daha da güçlenen eğitim kadromuz, Nevşehir halkının ve Özel Kardelen Koleji öğrencilerinin hizmetinde’’ şeklinde konuştu. Çamcı, konuşmasına şöyle devam etti. ‘’ Geçen yıl eğitim kampüsümüze yeni bir ilkokul binası, daha önceki yıl bir anaokul binası ve şimdide modern bir konferans salonu ve yemekhane katıyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar ile bölgenin en büyük ve en modern eğitim kampüslerinden birine sahip olan okulumuz fiziki ve idari yönden sürekli gelişmeye devam edecektir. Tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmen arkadaşlarıma yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Başarılarla dolu bir yıl geçirmek dileğiyle.’’ Tören Çamcı’nın konuşmasının ardından öğrencilerin öğretmenleri ile sınıflarına geçmesiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.