Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Eğitim Kurumları Veli Toplantısı Düzenledi

EĞİTİM 09.04.2017 - 23:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Eğitim Kurumları Veli Toplantısı Düzenledi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yılın Son Veli Toplantısını Düzenledi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yılın Son Veli Toplantısını Düzenledi.   Yenilikçi yapısıyla hayata yön vermeyi hedefleyen Özel Kardelen Koleji ilköğretim okulu 12 Nisan Cumartesi günü yılın son veli toplantısını yaptı. Kardelen Eğitim Kurumları’nda yapılan toplantıda öğrenci velileri ve öğretmenler bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda İlköğretim müdürü Faruk Çamcı Öğrencilerin akademik ve bilişsel gelişimi ile ilgili istişarelerde bulunmak öğrencinin eğitim hayatındaki gelişimi için çok önemli olduğunu belirtti.   Çamcı, Kardelen Eğitim Kurumları’nda ilk günden bugüne kadar yapılan tüm etkinlik ve eğitimlerin geneli hakkında konuşma yaparak çocuklarının emin ellerde olduğunun garantisini verdi. Daha sonra veliler bire bir sınıf ve branş öğretmenleri ile görüşerek çocukları hakkında daha ayrıntılı bilgi aldılar. Görüşmelerin ardından velilere ikramlarda bulunarak toplantı sona erdi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yılın Son Veli Toplantısını Düzenledi.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yılın Son Veli Toplantısını Düzenledi.

 

Yenilikçi yapısıyla hayata yön vermeyi hedefleyen Özel Kardelen Koleji ilköğretim okulu 12 Nisan Cumartesi günü yılın son veli toplantısını yaptı. Kardelen Eğitim Kurumları’nda yapılan toplantıda öğrenci velileri ve öğretmenler bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda İlköğretim müdürü Faruk Çamcı Öğrencilerin akademik ve bilişsel gelişimi ile ilgili istişarelerde bulunmak öğrencinin eğitim hayatındaki gelişimi için çok önemli olduğunu belirtti.

 

Çamcı, Kardelen Eğitim Kurumları’nda ilk günden bugüne kadar yapılan tüm etkinlik ve eğitimlerin geneli hakkında konuşma yaparak çocuklarının emin ellerde olduğunun garantisini verdi. Daha sonra veliler bire bir sınıf ve branş öğretmenleri ile görüşerek çocukları hakkında daha ayrıntılı bilgi aldılar. Görüşmelerin ardından velilere ikramlarda bulunarak toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.