Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Eğitim Kurumları YGS Başarısının Sırlarını Açıkladı

EĞİTİM 01.04.2017 - 12:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Eğitim Kurumları YGS Başarısının Sırlarını Açıkladı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Mürsel MERT, YGS’de Elde Edilen Büyük Başarının Ardından Açıklamalarda Bulundu.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Mürsel MERT, YGS’de Elde Edilen Büyük Başarının Ardından Açıklamalarda Bulundu.   Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Mürsel MERT, elde edilen YGS başarısının ardından yaptığı açıklamada görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Her biri alanında uzman, hem dershane hem de okul deneyimi bulunan, güçlü ve deneyimli öğretmen kadromuzun elde edilen başarıya büyük katkı sağladığı aşikârdır. Öğretmenlerimizin süreç içerisinde branşlarına göre her dersin kazanımlarını detaylı olarak incelemesi, zümreler içerisinde işbirliği çerçevesinde çalışma programlarının hazırlanması ve zümre olarak yapılan bu çalışmalara ek olarak devlet kitaplarının ve müfredatın içerdiği kazanımların hassasiyetle takip edilip detaylı bir şekilde tasnifinin yapılması elde ettiğimiz bu başarıyı da beraberinde getirmiştir.   Süreç içerisinde yaptığımız çalışmalarda Kardelen Koleji olarak öğrencilerimizin gerek akademik gerekse sosyal anlamda tüm ihtiyaçlarını belirleyip öğrencilerimizin dershaneye veya özel derse ihtiyaç duymadan, verdiğimiz eğitimden maksimum düzeyde verim sağlamaları yönünde kurduğumuz sistem, öğrencilerimizin öğretmenlerimize istediği zaman ulaşması imkânını sağlamıştır. Bu sistemin kurulmasında en önemli etkenlerden biri de öğretmen kadrosunun yeterliliğidir. Bu bağlamda okulumuzda öğrencilerimizin başarısı için soru çözme ve çözdükleri soruları öğrencilere algılatma hususunda gereken tüm niteliklere sahip 5 matematik, 2 fizik, 3 kimya, 3 biyoloji, 4 edebiyat, 3 tarih, 2 coğrafya ve 1 felsefe öğretmeninden oluşan kadromuz da öğrencilerimizin hem akademik hem de sosyal yönden başarıları için ter dökmektedir.   Öğrencilerimize bireysel anlamda en etkili şekilde rehberlik hizmeti sunmak amacıyla getirmiş olduğumuz “koçluk sistemi” de başarıyı sağlayan unsurlardan bir tanesidir. Bu anlayış çerçevesinde öğrencilerle bire bir ilgilenerek velilerimizle her ay düzenli olarak görüşen öğretmenlerimiz, sistemi etkin bir şekilde uygulamaktadır. Ayrıca her ay düzenli olarak uyguladığımız “check up” sınavları neticesinde öğrencilerimizin eksik olduğu konular belirlenerek öğrencilerimizin istediği zamanlarda öğretmenlerine rahatça ulaşabilmeleri imkânını da sunmaktayız.   Her yıl olduğu gibi bu yıl da YGS çalışmalarını ağustos ayında başlatmamız, işleyişin etkili bir biçimde sürdürülebilmesini mümkün kılmıştır. Ağustos ayı içerisinde başlayan YGS çalışmalarımız, dönem içerisinde ve sömestir tatilinin bir bölümünde hız kesmeden devam etmiş, bu netice doğrultusunda da ders konularımız erken bitirilerek konuların pekiştirilebilmesi amacıyla konu tekrarlarının ve soru çözüm saatlerinin yapılması sağlanmıştır. Bu bilinçle hız kesmeden ve emin adımlarla yolumuza devam ederek LYS’de de büyük başarılar elde edeceğimiz kanaatindeyim.” diye konuştu.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Mürsel MERT, YGS’de Elde Edilen Büyük Başarının Ardından Açıklamalarda Bulundu.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Mürsel MERT, YGS’de Elde Edilen Büyük Başarının Ardından Açıklamalarda Bulundu.

 

Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Mürsel MERT, elde edilen YGS başarısının ardından yaptığı açıklamada görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Her biri alanında uzman, hem dershane hem de okul deneyimi bulunan, güçlü ve deneyimli öğretmen kadromuzun elde edilen başarıya büyük katkı sağladığı aşikârdır. Öğretmenlerimizin süreç içerisinde branşlarına göre her dersin kazanımlarını detaylı olarak incelemesi, zümreler içerisinde işbirliği çerçevesinde çalışma programlarının hazırlanması ve zümre olarak yapılan bu çalışmalara ek olarak devlet kitaplarının ve müfredatın içerdiği kazanımların hassasiyetle takip edilip detaylı bir şekilde tasnifinin yapılması elde ettiğimiz bu başarıyı da beraberinde getirmiştir.

 

Süreç içerisinde yaptığımız çalışmalarda Kardelen Koleji olarak öğrencilerimizin gerek akademik gerekse sosyal anlamda tüm ihtiyaçlarını belirleyip öğrencilerimizin dershaneye veya özel derse ihtiyaç duymadan, verdiğimiz eğitimden maksimum düzeyde verim sağlamaları yönünde kurduğumuz sistem, öğrencilerimizin öğretmenlerimize istediği zaman ulaşması imkânını sağlamıştır. Bu sistemin kurulmasında en önemli etkenlerden biri de öğretmen kadrosunun yeterliliğidir. Bu bağlamda okulumuzda öğrencilerimizin başarısı için soru çözme ve çözdükleri soruları öğrencilere algılatma hususunda gereken tüm niteliklere sahip 5 matematik, 2 fizik, 3 kimya, 3 biyoloji, 4 edebiyat, 3 tarih, 2 coğrafya ve 1 felsefe öğretmeninden oluşan kadromuz da öğrencilerimizin hem akademik hem de sosyal yönden başarıları için ter dökmektedir.

 

Öğrencilerimize bireysel anlamda en etkili şekilde rehberlik hizmeti sunmak amacıyla getirmiş olduğumuz “koçluk sistemi” de başarıyı sağlayan unsurlardan bir tanesidir. Bu anlayış çerçevesinde öğrencilerle bire bir ilgilenerek velilerimizle her ay düzenli olarak görüşen öğretmenlerimiz, sistemi etkin bir şekilde uygulamaktadır. Ayrıca her ay düzenli olarak uyguladığımız “check up” sınavları neticesinde öğrencilerimizin eksik olduğu konular belirlenerek öğrencilerimizin istediği zamanlarda öğretmenlerine rahatça ulaşabilmeleri imkânını da sunmaktayız.

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da YGS çalışmalarını ağustos ayında başlatmamız, işleyişin etkili bir biçimde sürdürülebilmesini mümkün kılmıştır. Ağustos ayı içerisinde başlayan YGS çalışmalarımız, dönem içerisinde ve sömestir tatilinin bir bölümünde hız kesmeden devam etmiş, bu netice doğrultusunda da ders konularımız erken bitirilerek konuların pekiştirilebilmesi amacıyla konu tekrarlarının ve soru çözüm saatlerinin yapılması sağlanmıştır. Bu bilinçle hız kesmeden ve emin adımlarla yolumuza devam ederek LYS’de de büyük başarılar elde edeceğimiz kanaatindeyim.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.