Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Menekşe’den Polis Haftasını Kutlama Mesajı

EĞİTİM 10.04.2017 - 15:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Menekşe’den Polis Haftasını Kutlama Mesajı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe 10 Nisan Polis Haftasını Kutlama Mesajı Yayınladı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı  Yücel Menekşe 10 Nisan Polis Haftasını Kutlama Mesajı Yayınladı.   Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Menekşe yayınladığı mesajda; “Öncelikle kuruluşu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması, bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan emniyet mensubu çalışanlarına teşekkür ederim.   Türk Polis Teşkilatı 172'nci yılına gelene kadar vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak, vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliğini sağlamak amacı ile gece gündüz demeden çok büyük emekler vermiştir. Bu nedenle geçirdiğimiz zor günlerde fedakârca mücadele eden Emniyet Teşkilatımızın fedakâr çalışanlarına tekrardan teşekkür eder hizmetlerinde başarılar dilerim. Bu vesile ile görevleri uğurunda şehit düşmüş onlarca emniyet mensubunu da rahmet ve şükranla anıyorum.” dedi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe 10 Nisan Polis Haftasını Kutlama Mesajı Yayınladı.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı  Yücel Menekşe 10 Nisan Polis Haftasını Kutlama Mesajı Yayınladı.

 

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Menekşe yayınladığı mesajda; “Öncelikle kuruluşu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması, bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan emniyet mensubu çalışanlarına teşekkür ederim.

 

Türk Polis Teşkilatı 172'nci yılına gelene kadar vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak, vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliğini sağlamak amacı ile gece gündüz demeden çok büyük emekler vermiştir. Bu nedenle geçirdiğimiz zor günlerde fedakârca mücadele eden Emniyet Teşkilatımızın fedakâr çalışanlarına tekrardan teşekkür eder hizmetlerinde başarılar dilerim. Bu vesile ile görevleri uğurunda şehit düşmüş onlarca emniyet mensubunu da rahmet ve şükranla anıyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.