MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Eğitim Kurumlarında 8. Sınıf Veli Toplantısı Yapıldı

EĞİTİM 14.04.2018 - 16:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Eğitim Kurumlarında 8. Sınıf Veli Toplantısı Yapıldı

İlimizde lise geçişlerinde nitelikli okul liselerinin listesinin açıklanması ve sınav katsayılarının belli olması ile birlikte Kardelen Koleji Ortaokul Müdürü Faruk Çamcı ve Kardelen Koleji Rehberlik Servisi 8. Sınıf velilerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
  Toplantıya yoğun ilgi gösteren veliler çocuklarının durumları, eksiklikleri, problemleri hakkında bilgi aldılar. Diğer sınıf toplantılarını aşama aşama gerçekleştiren Kardelen Koleji, 8. Sınıflar için de sınav motivasyonu ve yeni sınav sistemi hakkında yapılan son açıklamalardan sonra Kardelen Konferans Salonunda veli toplantısı yapıldı.   Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı “Gerek veli gerekse öğrencilerimizi bilgilendirmeye devam ediyoruz. Değişen sınav sistemi hakkında sene başında öğrencilerimize tecrübelerimize dayanarak dedik ki sınavın adı değişir, çalışmaya devam ederseniz sınavınız ne olursa olsun kazanan siz olursunuz. İl geneli yapılan çok ciddi bursluluk sınavımız ile öğrencilerimizin sıralaması başlardaydı. 8. sınıf öğrencilerimize artık gençler diyerek hitap ediyoruz. Öğle birden bire liseye geçilmez, kişinin de bunun bilincinde olması gerekir sorumluluğunun arttığını bilmesi gerekli. “ dedi.   Kardelen Koleji İlköğretim Okulu Rehberlik Servisi de, sınav kaygısı, yeni sınav sistemi hakkında bilgiler, sınav kılavuzu hakkında geniş bilgi, alan kontenjanı dağılımı ve soru dağılımı ile ilgili bilgilendirme yaptı.   Kardelen Koleji Konferans Salonunda başlayan veli toplantısı sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile görüşme ardından liseye geçiş sınavı e-okul başvurularının yapılması ile son buldu.
İlimizde lise geçişlerinde nitelikli okul liselerinin listesinin açıklanması ve sınav katsayılarının belli olması ile birlikte Kardelen Koleji Ortaokul Müdürü Faruk Çamcı ve Kardelen Koleji Rehberlik Servisi 8. Sınıf velilerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

Toplantıya yoğun ilgi gösteren veliler çocuklarının durumları, eksiklikleri, problemleri hakkında bilgi aldılar. Diğer sınıf toplantılarını aşama aşama gerçekleştiren Kardelen Koleji, 8. Sınıflar için de sınav motivasyonu ve yeni sınav sistemi hakkında yapılan son açıklamalardan sonra Kardelen Konferans Salonunda veli toplantısı yapıldı.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı “Gerek veli gerekse öğrencilerimizi bilgilendirmeye devam ediyoruz. Değişen sınav sistemi hakkında sene başında öğrencilerimize tecrübelerimize dayanarak dedik ki sınavın adı değişir, çalışmaya devam ederseniz sınavınız ne olursa olsun kazanan siz olursunuz. İl geneli yapılan çok ciddi bursluluk sınavımız ile öğrencilerimizin sıralaması başlardaydı. 8. sınıf öğrencilerimize artık gençler diyerek hitap ediyoruz. Öğle birden bire liseye geçilmez, kişinin de bunun bilincinde olması gerekir sorumluluğunun arttığını bilmesi gerekli. “ dedi.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Okulu Rehberlik Servisi de, sınav kaygısı, yeni sınav sistemi hakkında bilgiler, sınav kılavuzu hakkında geniş bilgi, alan kontenjanı dağılımı ve soru dağılımı ile ilgili bilgilendirme yaptı.

 

Kardelen Koleji Konferans Salonunda başlayan veli toplantısı sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile görüşme ardından liseye geçiş sınavı e-okul başvurularının yapılması ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.