Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Eğitim Kurumlarında Karne Sevinci !

EĞİTİM 09.06.2017 - 14:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Eğitim Kurumlarında Karne Sevinci !

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Bir Dönemin Daha Sonuna Gelinmesinin Ardından Öğrencilerini Hediyelerle Tatile Uğurladı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Bir Dönemin Daha Sonuna Gelinmesinin Ardından Öğrencilerini Hediyelerle Tatile Uğurladı.   Özel Kardelen Koleji ilköğretim ve lise öğrencileri hediyelerle tatile uğurlandı. Karne heyecanı yaşayacak öğrenciler, bir dönem boyunca verdikleri emeklerinin karşılığı olan karnelerini aldılar.   Kardelen Koleji kampusunda düzenlenen törende ilköğretim müdürü Faruk Çamcı tatilin nasıl değerlendirileceği, velilerin karne değerlendirmesinde hangi yolu izleyeceği hususunda şu açıklamalarda bulundu; “Sevgili velilerimiz öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bizleri ve öğrencileri karne günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Çok değerli velilerimiz çocukların karne notlarına göre yargılanmaması, başka öğrencilerle kıyaslanmaması çocuklar açısından çok önemlidir. Her çocuğun başarı durumu aynı olmadığı gibi yeteneklerde farklıdır, bu nedenle çocukları aşağılamadan, azarlamadan ve onlara psikolojik şiddet uygulamadan, başarılı oldukları dersler için takdir etmek gerekmektedir. Anne ve babaların çocuklarına olumsuz sözler sarf etmeleri öz güven kaybına yol açabilmektedir. Karne değerlendirmesi yaparken bu anlattığım hususlara dikkat ederseniz çok daha başarılı bireyler yetiştirebilirsiniz.” dedi.   Öte yandan ilköğretim müdürü Çamcı öğrencilere yaz tatilinde güzelce dinlenmelerini ve aynı zamanda derslerini de ihmal etmemeleri gerektiğini dile getirdi. Kardelen Koleji kampusunda düzenlenen tören İstiklal Marşı’nın okunması ile son buldu.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Bir Dönemin Daha Sonuna Gelinmesinin Ardından Öğrencilerini Hediyelerle Tatile Uğurladı.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Bir Dönemin Daha Sonuna Gelinmesinin Ardından Öğrencilerini Hediyelerle Tatile Uğurladı.

 

Özel Kardelen Koleji ilköğretim ve lise öğrencileri hediyelerle tatile uğurlandı. Karne heyecanı yaşayacak öğrenciler, bir dönem boyunca verdikleri emeklerinin karşılığı olan karnelerini aldılar.

 

Kardelen Koleji kampusunda düzenlenen törende ilköğretim müdürü Faruk Çamcı tatilin nasıl değerlendirileceği, velilerin karne değerlendirmesinde hangi yolu izleyeceği hususunda şu açıklamalarda bulundu; “Sevgili velilerimiz öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bizleri ve öğrencileri karne günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Çok değerli velilerimiz çocukların karne notlarına göre yargılanmaması, başka öğrencilerle kıyaslanmaması çocuklar açısından çok önemlidir. Her çocuğun başarı durumu aynı olmadığı gibi yeteneklerde farklıdır, bu nedenle çocukları aşağılamadan, azarlamadan ve onlara psikolojik şiddet uygulamadan, başarılı oldukları dersler için takdir etmek gerekmektedir. Anne ve babaların çocuklarına olumsuz sözler sarf etmeleri öz güven kaybına yol açabilmektedir. Karne değerlendirmesi yaparken bu anlattığım hususlara dikkat ederseniz çok daha başarılı bireyler yetiştirebilirsiniz.” dedi.

 

Öte yandan ilköğretim müdürü Çamcı öğrencilere yaz tatilinde güzelce dinlenmelerini ve aynı zamanda derslerini de ihmal etmemeleri gerektiğini dile getirdi. Kardelen Koleji kampusunda düzenlenen tören İstiklal Marşı’nın okunması ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.